İyi günlerde kullan. Maşallah yakışmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki karbon spoilerde düşünebilirim ama oda gayet sade ve cuk ufak dokunuş,diğer karbon parçalar gibi olması şartıyla
Hadi bakalım hayırlısı bekleyip görelimBenimki zevki olarak başladı ve hoşuma gitti açıkcası . resimleri maise gönderdik beğendiler aracın üzerinden görmek istediler . Zevk Meselesi Bilirsin ben salıdan itibaren komple kiti takıcam . ama beğenilir beğenilmez orasını bilemem ipucu vermek gerekirse marşpiyeller clio cup marşpiyeli aynı kalıp yan kapıdaki kavisle aynı difüzör çakarlı spoilerda daha küçük ve tatlı bence sende beğeniceksin ön karlıktada sıkıntı yok . çünkü fabrika öncelikle kullanışa baktığı için alçak değil geçmeli şişirme kalıp yapıldı.bu hafta resimlerle geliyorum dolu dolu işin ticari boyutu ile bir alakam yok fakat yapan insanları belirli bir prosedürü olduğundan benden rica etiler o yüzden salıdan sonra resim eklemesi yapılacak
nazar değmesin 10 numara olmuş.Aracın DCI ve clio yazısını söktürüp siyah folyo ile reno ambleminide kaplatırsan bence süper + olurmuş. bence ..
İyi günlerde kullan. Maşallah yakışmış
Vay maşallah harika görünüyor
Masallah. Yay konusuna gelince eibach 3.5luk yayla 205/50/17 lastikler kullaniyorum. Daha hic bi yere surtmedi sukur. 5kiside bindik bisi olmadi. Surtme konusunu pek dert etme
Bence mükemmel olmuş difüzörün rengi işte bu dedirtti.Yay konusunda abilerime katılıyorum aşırıya kaçılmadığı sürece sürtme olacağını da sanmıyorum. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğimle.