maaşallah özellikle spoileri çok beğendim kazasız belasız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maaşallah özellikle spoileri çok beğendim kazasız belasız
Maşallah çok güzel olmuş,difüzör rengide harika bence,spoilerde çok güzel yalnız sonradan oldugu belli yoksa bende düşünebilirdim,misal orjinal spoilerden uzanan şu çizgiler yeni spoilerde de hafiften devam edebilirdi...böylece daha tatlı olurdu
Merak edilcek bişey kalmadı ya ben noktayı koydum artık,ön karbon kit aldım bu hafta montaj edilcek inş,yan ve arkalarada karbon kit devam etcez mecburen...rs kitler Türkiye ye gelene kadar araca dokunmam artık...büyük konuşmayımda belki yan sanayi rs kit den daha güzel bir kit yapılırsa ki ondan daha güzel bir kit yapacaklarını zannetmiyorum anca o zaman proje değişikliğine gidebilirimGüven Aracım Bu Hafta Maiste Yerli Aksesuar İçin fabrikada deneniyor. Merak etme çakarlı difüzör yeni marşpiyel yeni spoiler v.s çok yakında yollarda
Beğendim güle güle kullan kardeşim...
her şey çok güzel AMA birazda arabayı bassan harika olacak
Bende beğendim, ikiside cuk oturmuş, çok güzel görünüyor, basarsaniz aracı daha da güzel olacak eminim
maaşallah Güzel Olmuş
Güven Aracım Bu Hafta Maiste Yerli Aksesuar İçin fabrikada deneniyor. Merak etme çakarlı difüzör yeni marşpiyel yeni spoiler v.s çok yakında yollarda