Developer side ile gizli özellikler nasil açilir? (video ile tarifler)

R link 2 yazılım versiyonunuz kaç acaba?Araç model ve üretim ay yıl bilgisu var mıdır acaba?

2017 icon megane fakat üretım ayına nasıl bakılır bılmıyorum

2017 icon megane fakat üretım ayına nasıl bakılır bılmıyorum

İlk muayene tarihinizden 3 sene geriye giderseniz muhtemel üretim tarihine ulaşırsınız.R-Link versiyonunuza göre bu gizli özelliklerin açılıp açılmayacağı hakkında fikir sahibi olabiliriz.

Hakan bey merhaba. DDt4all ile Tabela okumayı nasıl açtıgınıza dair bir video yayınlayacaktınız. Onu merakla bekliyorum hala:) Selamlar

Hakan bey merhaba. DDt4all ile Tabela okumayı nasıl açtıgınıza dair bir video yayınlayacaktınız. Onu merakla bekliyorum hala:) Selamlar
Merhaba.Kusura bakmayın.Ona bir fırsat yaratıp video yukleyeceğim.

Herkese merhaba arkadaşlar.
Developer side ile ana ekranda lastik basınç biriminin nasıl psi yapılabileceğini tarif eden bir video hazırladım.
İyi seyirler;

Developer Side menülerine girmekte zorlanan arkadaşlar bu videodan yardım alabilirler;

Yararlı paylaşımlarınız için teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar bi arkadaşımıza 2016 megane hb icon aldık sd kard içine debug dosyasını hazırlayarak developer side menüsüne de girebildim fakat android auto aktifleştiremedim nerede olduğunu göremedim videodaki yazılım başka bizdeki sonu 300 olan biz sadece telefonu yansıtmak istiyoruz

Geri