Developer side ile gizli özellikler nasil açilir? (video ile tarifler)

Değişikliği yaptıktan sonra güç düğmesine basılı tutarak resetlediniz/restart yaptınız cihaza değil mi?

evet aynen video daki gibi yapmama rağmen olmuyor malesef

evet aynen video daki gibi yapmama rağmen olmuyor malesef
Tekrar merhaba.Aracınızda sport modu var mı acaba?İcon muydu donanım? Bir de genel ayarlar içerisinde tüm ses ayarları var.Oradan kısılmış olabilir mi acaba?

Tekrar merhaba.Aracınızda sport modu var mı acaba?İcon muydu donanım? Bir de genel ayarlar içerisinde tüm ses ayarları var.Oradan kısılmış olabilir mi acaba?

evet spor modu var tabiki icon donanım full olan.Genel ayarlar içinden ses ayarlarına da baktım ses yüksekte

evet spor modu var tabiki icon donanım full olan.Genel ayarlar içinden ses ayarlarına da baktım ses yüksekte
Bir yolu var mıdır araştırayım.Ama birkaç video paylaşımı gördüm.Bazı donanımlarda sanırım sesi elde etmek mümkün değil gibi.

benim 2015 Kadjar'da da motor sesini açtım ama ses gelmiyor. 1. araç dahil. Kadjar'da farklı sürüş modları yok. Sadece ECO modu var. Belki ondandır.

Son düzenleme:
Bir yolu var mıdır araştırayım.Ama birkaç video paylaşımı gördüm.Bazı donanımlarda sanırım sesi elde etmek mümkün değil gibi.

hocam ben de sizin tarif ettiğiniz gibi yaptım. 1.araç dahil ses yok...
bir tek fark, sizde sürüş modları kısmında bazı seçimler yapılmış, bizim varsayılan ayarlarda bunlar no change olarak duruyordu.
çalışmamayla ilgili bir video yükledim ve mevcut ayarları çektim.

9k=

​Deneme.

Merhaba sevgili befe, benim 2016 model megane hb aracım var, dün serviste 7.0.24.166 versiyon yüklendi. Flashbellek ile tarif ettiğin şekilde yaptım ama bir türlü developer side menüsüne giremedim. hiç bir tepki yok. Nerede yanlış yapıyorum acaba yardımcı olursan çok sevinirim.

Arkadaşlar herkese merhaba.
Developer Side ya da ddt4all kullanılarak android auto aktive edildikten sonra aracın kendi ses kontrolü çalışmamaya başlıyor malumunuz.Ben bu durumun nasıl düzeltileceğini gösteren yeni bir video hazırladım.İyi seyirler.

Deneme

Geri