Değişikliği yaptıktan sonra güç düğmesine basılı tutarak resetlediniz/restart yaptınız cihaza değil mi?
evet aynen video daki gibi yapmama rağmen olmuyor malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişikliği yaptıktan sonra güç düğmesine basılı tutarak resetlediniz/restart yaptınız cihaza değil mi?
Tekrar merhaba.Aracınızda sport modu var mı acaba?İcon muydu donanım? Bir de genel ayarlar içerisinde tüm ses ayarları var.Oradan kısılmış olabilir mi acaba?evet aynen video daki gibi yapmama rağmen olmuyor malesef
Tekrar merhaba.Aracınızda sport modu var mı acaba?İcon muydu donanım? Bir de genel ayarlar içerisinde tüm ses ayarları var.Oradan kısılmış olabilir mi acaba?
Bir yolu var mıdır araştırayım.Ama birkaç video paylaşımı gördüm.Bazı donanımlarda sanırım sesi elde etmek mümkün değil gibi.evet spor modu var tabiki icon donanım full olan.Genel ayarlar içinden ses ayarlarına da baktım ses yüksekte
Bir yolu var mıdır araştırayım.Ama birkaç video paylaşımı gördüm.Bazı donanımlarda sanırım sesi elde etmek mümkün değil gibi.