9 May 2011 #41 ArMy Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2010 Mesajlar 1,129 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 onur2ran' Alıntı: Eksisi;uygulaması biraz zor,iki gün sürüyor. Artısı;parlaklığı ve boya koruması daha uzun ömürlü. Genişletmek için tıkla ... Bana da acilinden lazım gerçekten abi.Ank gelince merte uğramam lazım..
onur2ran' Alıntı: Eksisi;uygulaması biraz zor,iki gün sürüyor. Artısı;parlaklığı ve boya koruması daha uzun ömürlü. Genişletmek için tıkla ... Bana da acilinden lazım gerçekten abi.Ank gelince merte uğramam lazım..
9 May 2011 #42 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 ArMy' Alıntı: Bana da acilinden lazım gerçekten abi.Ank gelince merte uğramam lazım.. Genişletmek için tıkla ... Gözün kapalı yavruyu teslim edebileceğin bi yer. Paraya kıyıp nano yaptır derim.
ArMy' Alıntı: Bana da acilinden lazım gerçekten abi.Ank gelince merte uğramam lazım.. Genişletmek için tıkla ... Gözün kapalı yavruyu teslim edebileceğin bi yer. Paraya kıyıp nano yaptır derim.
9 May 2011 #43 ArMy Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2010 Mesajlar 1,129 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 onur2ran' Alıntı: Gözün kapalı yavruyu teslim edebileceğin bi yer. Paraya kıyıp nano yaptır derim. Genişletmek için tıkla ... Normal boya koruma 200tl'idi galiba.Nano ne kadar daha fazla abi?
onur2ran' Alıntı: Gözün kapalı yavruyu teslim edebileceğin bi yer. Paraya kıyıp nano yaptır derim. Genişletmek için tıkla ... Normal boya koruma 200tl'idi galiba.Nano ne kadar daha fazla abi?
9 May 2011 #44 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 ArMy' Alıntı: Normal boya koruma 200tl'idi galiba.Nano ne kadar daha fazla abi? Genişletmek için tıkla ... x2=400
ArMy' Alıntı: Normal boya koruma 200tl'idi galiba.Nano ne kadar daha fazla abi? Genişletmek için tıkla ... x2=400
9 May 2011 #45 EVREN TOPCU Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2010 Mesajlar 301 Tepkime puanı 72 Puanları 0 onur2ran' Alıntı: x2=400 Genişletmek için tıkla ... vay vay paraya bak o paraya kuş alırım ben bitane ya
onur2ran' Alıntı: x2=400 Genişletmek için tıkla ... vay vay paraya bak o paraya kuş alırım ben bitane ya
9 May 2011 #46 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 evrentopcu' Alıntı: vay vay paraya bak o paraya kuş alırım ben bitane ya Genişletmek için tıkla ... Ötücü kuşmu,taklacı güvercin mi?
evrentopcu' Alıntı: vay vay paraya bak o paraya kuş alırım ben bitane ya Genişletmek için tıkla ... Ötücü kuşmu,taklacı güvercin mi?
11 May 2011 #47 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 abi reklamı yaptım millet nanoyu şişesiyle istiyor
11 May 2011 #48 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 hakanbalkaya' Alıntı: abi reklamı yaptım millet nanoyu şişesiyle istiyor Genişletmek için tıkla ... Sakat malzeme,amatör ellere şişeyle verilecek şey değil!!! Uygulamasının bilen birinin yapması lazım,yoksa sonuç felaket olur.
hakanbalkaya' Alıntı: abi reklamı yaptım millet nanoyu şişesiyle istiyor Genişletmek için tıkla ... Sakat malzeme,amatör ellere şişeyle verilecek şey değil!!! Uygulamasının bilen birinin yapması lazım,yoksa sonuç felaket olur.
11 May 2011 #49 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 onur2ran' Alıntı: Sakat malzeme,amatör ellere şişeyle verilecek şey değil!!! Uygulamasının bilen birinin yapması lazım,yoksa sonuç felaket olur. Genişletmek için tıkla ... abi boşver biz paraya bakalım huhahaha
onur2ran' Alıntı: Sakat malzeme,amatör ellere şişeyle verilecek şey değil!!! Uygulamasının bilen birinin yapması lazım,yoksa sonuç felaket olur. Genişletmek için tıkla ... abi boşver biz paraya bakalım huhahaha
11 May 2011 #50 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Detayları görmemiştim, harika bir işçilik... Sonaxun nano uygulamasıda var nasıldır acaba...