Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renk Olarak Da Aşti YZM Akranlarınla Arayı Maşallah Ben Fotolarda Değişik Görüyordum Ama Birebir Görünce Anladım Bu Cila Bakim Ürünleri Rengi Kendine Getirdi Desene
Konu,Sıradan Boya Koruma-Parlatma gibi durmuş olsada.İşin gerçeği çok farklı!!!
Yapılan uygulama tam ikibuçuk gün sürdü.
Kullanılan malzemelere ve uygulama yöntemlerine(Mert'in ricasıyla) pek girmeden,Bu hikayeyi biraz anlatayım;
İlk günün sabahı leş to leş olarak DetailingGarage giriş yaptık
Kurulamanın olmazsa olmazı UBER Havlu ile kurulandı
Boyanın durumu
Farklı derecede aşındırıcılar ve farklı yumuşaklıkda polisaj petleri kullanıldı
Belli bir uygulamadan sonra,ışık altında Hare kontrolü
Harelerden kurtulmuş kaput ve gülümseyen hareli sağ çamurluk farkı
buda %50 uygulama farkı ilk günü böylece bitirdik
İkinci gün,Komple bir kat daha inceden bir uygulama daha geçildi.
sonra araç yıkanıp,alkolle temizlendi ve Nano uygulaması başladı.
Yyıkama ve Alkolle temizlenme aşaması
...ve işte küçük mucize AQ Titanium.son kat uygulaması Bu ürün amatör uygulamalar için pek uygun değil.
belirli kullanım aşamaları ve yöntemleri var.
Bunu alayım,aracımı gölgeye çekip bi güzel sürüp parlatayım.sonrada karşısına geçip iki cigara tellendireyim!!! derseniz o iş felaketle sonuçlanır.Benden söylemesi.
Profesyonel ellerde uygulanmaya burakılmalı
Onur abi gercekten cok güzel bir uygulama oldu.Mert seninde ellerine saglık cok emek verdin gercekten..Aradaki farkı gözlerimle gördüm mükemmel sonuc araba fırın boyadan yeni cıkmıs gibiydi cok şaşırmıstım sonucu gördüğümde..
Ayrıca hakan bizim bu halimiz nolcak kardeşim benim şu hale bak onur abi gene yaptın yapacagını