Değişiklik İyidir :) :) :) ( 32 HR 034 )

Fena durmuyor,boyadıktan sonra 2 kat vernik atsan tam olurmuş,birde göbeğe detay katabilirsin...

xyly9k.jpg

Abi Sprey Vernik Almiştim Onu Attim 2 Kat , Nasil Bir Detay Katim Abi ?

Abi Gayet İyi Olmuş. Arabanın Bazı Bölgelerine Siyah Detaylar Eklersen Bütünlük Sağlanır Ve Daha Hoş Görünür. Benim Fikrim.

Birşey eksik ama ne

Abi Gayet İyi Olmuş. Arabanın Bazı Bölgelerine Siyah Detaylar Eklersen Bütünlük Sağlanır Ve Daha Hoş Görünür. Benim Fikrim.

Fazlada Boğmak İstemiyorum Siyahla , Zaten Kisa Zaman Sonra OPC Siyah Jant , RS Tampon , Ön Cam Dahil Full Siyah Cam Filmi , Coilover Uygulamalari Yapacağim Araçima Şimdilik Bu Yeterli Zannedersem :eyv :eyv

Emek vermişsin, emeğine sağlık. Güzel günlerde kazasız, belasız arızasız sürüşler dilerim.:eyv

Gayet güzel olmuş güle güle kullanın..

sırıtmış bence siyaha boyamamalıydın mavi renkte olabilirdi geçen bir megane gördüm jantı komple boyatmıştı daha grimsi bir renge ne siyah ne gri arası füme gibi bir şeydi keşke resmini çekseydim hoş duruyordu bir daha buralara uğrarsa çekeyim resmini :eyv :eyv

sırıtmış bence siyaha boyamamalıydın mavi renkte olabilirdi geçen bir megane gördüm jantı komple boyatmıştı daha grimsi bir renge ne siyah ne gri arası füme gibi bir şeydi keşke resmini çekseydim hoş duruyordu bir daha buralara uğrarsa çekeyim resmini :eyv :eyv

Şimdi Siyah Yaptim , Aslinda Komple Jantlari Çitalarin Rengine Boyayasim Varda Bakalim Olmazsa Öyle Yapicam..

Senin Dediğin Bu Araç Olabilir ... :eyv

Şimdi Siyah Yaptim , Aslinda Komple Jantlari Çitalarin Rengine Boyayasim Varda Bakalim Olmazsa Öyle Yapicam..

Senin Dediğin Bu Araç Olabilir ... :eyv

evet bu araçtı :D :D bence böyle bir şey daha çok yakışır kapılardaki çıtaları diyorsun değilmi aslında oda olabilir ama ben bu jantın rengini beğendim sportif bir görüntü katmış :eyv

Geri