Ddt4all sonrası arka camlar off oldu

Clio42016

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2016 sportoruer dizel aracımla ddt4all kullanarak bikaç özelliği açtım. Megane larda olduğu gibi araç dışından kumandadan camları kapatma ayarını yapmaya çalışıyordum .doğal olarak yapamadım ve bikaç ayarla daha oynadım ..ancak bikaç gün sonra arka camları açma ihtiyacı hissettiğimde öndeki düğmelerin dahi arka camları açamadığını gördüm.yani arka camlar off oldu.
Ddt4all veya ecu tweaker kullanarak hangi menüden arka camları yeniden aktif edebilirim .? Varmı direk b arka camlara bihükmeden ayar. Acaba yanlşlıkla onu mu kapattım ?:(

2016 sportoruer dizel aracımla ddt4all kullanarak bikaç özelliği açtım. Megane larda olduğu gibi araç dışından kumandadan camları kapatma ayarını yapmaya çalışıyordum .doğal olarak yapamadım ve bikaç ayarla daha oynadım ..ancak bikaç gün sonra arka camları açma ihtiyacı hissettiğimde öndeki düğmelerin dahi arka camları açamadığını gördüm.yani arka camlar off oldu.
Ddt4all veya ecu tweaker kullanarak hangi menüden arka camları yeniden aktif edebilirim .? Varmı direk b arka camlara bihükmeden ayar. Acaba yanlşlıkla onu mu kapattım ?:(

Basit bir şey belki ama çocuk kilidi aktif olabilir mı?

Hızlı yanıt alabilmek için “alıntı” yaparak cevaplayınız.
İmessage : tanseler@me.com

modulsüz o iş olmuyor zaten . bende çok denedim de. geçmiş olsun

Basit bir şey belki ama çocuk kilidi aktif olabilir mı?

Basit ama fluence sayfasının detaylarında böyle bir koni bende açmıştım. Sonuç çocuk kilidi çıkmıştı

Nasıl yani şu bastığımız düğme çocuk kilidimi diosunuz? . Yani onıçu denedim çalışmışor yinede. arabanın beyninden çocuk kilidini sürekli aktif olsn diemi ayrldm acaba ?

Nasıl yani şu bastığımız düğme çocuk kilidimi diosunuz? . Yani onıçu denedim çalışmışor yinede. arabanın beyninden çocuk kilidini sürekli aktif olsn diemi ayrldm acaba ?

Ben basit bir işlem belki araç uzerinden açık kalmistir diye tavsiyede bulundum. Araç içinden çocuk kilidi acma kapama butonu var cam kumandalarin hemen arkasinda veya sizin araçta ortasinda da olabilir. Diğer turlu ddt4all ile surekli aktif olarak kalabiliyor mu onu bilemiyorum. Ayarlarindan bakmak gerekir. Aslında keske işlem yapmadan önce ilgili sayfanin ekran goruntusunu almış olsaydiniz geri dönüş daha kolay olurdu.

Ben basit bir işlem belki araç uzerinden açık kalmistir diye tavsiyede bulundum. Araç içinden çocuk kilidi acma kapama butonu var cam kumandalarin hemen arkasinda veya sizin araçta ortasinda da olabilir. Diğer turlu ddt4all ile surekli aktif olarak kalabiliyor mu onu bilemiyorum. Ayarlarindan bakmak gerekir. Aslında keske işlem yapmadan önce ilgili sayfanin ekran goruntusunu almış olsaydiniz geri dönüş daha kolay olurdu.

Evet ekran görüntüsü iyi olurdu. Normalde yapmam böle şeyler . yapsamda dediğinz gbi görüntü alırım ama. Gaza geldik follow me adaptive sis farları filan açılınca kndimi işşn uzmanı sandm glşba :)

can clip ile reset attırırsın eğer çözüm bulamazsan en son çare

Benim sansima mi bilmiyorum ama 2 yikamanin birinde kesin kapinin birinde cocuk kilidine dokunuyorlar :D Artik alistim, arka cam calismadiginda panik yapmiyorum.

Ali Usta o işlerin piri. bende başımdan geçen olayları anlatayım gizli özellikleri açıyorum diyen birisine gitmiştim. gündüz farlarını açıyorum diye bozduğu yerler 1 Bagaj kapağı kilidi 2 şoför tarafındaki cam kumandaları 3 iç lambaları kontrol ettiriniz mesajı. Oto elektrikçiye gittim yapamadı beyinden dedi yetkili servise gittim arabanın UCH beyni değişecek dedi 2350 TL para istedi beyinceye gittim 1000 TL istedi geri servise gittim serviste ustanın birisi beni kenara çekti bu işi Çekmeköy'de yapan Ali usta var ona götür yaptır dedi telefonunu verdi Whhatsap üzerinden yazıyorsun dedi yazdım gel hallederiz dedi 15 dakikada hallet ti sadece150 TL aldı Allah razı olsun. Telefonu 0505 976 49 15 Not: sadece whatsaplara cevap veriyor bilginiz olsun.

Geri