Ddt4all sonrası arka camlar off oldu

Ali Usta o işlerin piri. bende başımdan geçen olayları anlatayım gizli özellikleri açıyorum diyen birisine gitmiştim. gündüz farlarını açıyorum diye bozduğu yerler 1 Bagaj kapağı kilidi 2 şoför tarafındaki cam kumandaları 3 iç lambaları kontrol ettiriniz mesajı. Oto elektrikçiye gittim yapamadı beyinden dedi yetkili servise gittim arabanın UCH beyni değişecek dedi 2350 TL para istedi beyinceye gittim 1000 TL istedi geri servise gittim serviste ustanın birisi beni kenara çekti bu işi Çekmeköy'de yapan Ali usta var ona götür yaptır dedi telefonunu verdi Whhatsap üzerinden yazıyorsun dedi yazdım gel hallederiz dedi 15 dakikada hallet ti sadece150 TL aldı Allah razı olsun. Telefonu 0505 976 49 15 Not: sadece whatsaplara cevap veriyor bilginiz olsun.

Clio özellikle bu özellik acma konusunda oldukca sıkıntılı. İsi bilmeyen biri kesinlikle el atmamali. Ben Fluence için ayar yaparken bagaj klidi iptal oldu. Serviste tanidik olmasinin kolaylığı ile bagaj kilidi yazilimi resetlenip orjinale donduruldu. Fluence için bu işler daha kolay kodlama yerine açık kapalı sekmeleri ile işlem yapilabiliyor. Clip da daha çok değer girilerek işlem yapildigi için ve girilen değer hatali olduğunda orijinal değer bile girilse tekrar eski haline donmuyor gibi garip durum olusuyor.
Ayrıca ali usta sadece işin elektronik kısmında değil elektrik kısmı ve mekanik kısmında da oldukca iyidir. Benim Fluence in bir türlü aktiflenmeyen ön sis farlarini da birlikte hallettik ki ayrıca tesisat cekmeden ufak bir kopru ile halledildi.

iMessage: tanseler@me.com
Twitter: @tanseler
instagram: @er.tansel

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayınız”

Geri