Haydar nettin...olm bi rahat dur tak şu ozları efendi efendi gez işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim çok sağolun qwgüle güle kullan yakışmış aracına maşallah
Tesekkur ederım hocam qwHayırlı olsun krom jant pek hoşuma gitmez ama bu hoş durdu
Tesekkur ederım değişiklik olsun diye yaptık ama ılerleyen zamanlarda belkı boyanırjantlar yakısmıs ama krom olması biraz bogmus gibi.oldum olası sevemedim su krom jantları
Sağol abi,chromlandıkHayırlı Olsun Haydar.
Chromlanmışsın
hehe abi sıkılıyorum yaa değişiklik istiyorum bunları taktım şimdilik..O.Z baydı yaa bıraz özleyeym takarımHaydar nettin...olm bi rahat dur tak şu ozları efendi efendi gez işte
Pulat,O.Z'ları boyatmam,elletmem onu ben değişiklik olsun diye taktım abiOzları koyu füme boyatıp tak bence yakışmamış ama sen beğendinse sıkıntı yok
Eyvallah abi sağolGüzel durmuş haydar.
Teşekkür ederim abi sağolhayırlı olsun kardeşim yakışmış
Eyvallah abi çok sağolDeğişiklik candır,gülegüle kullan.
sende çok yavaşsın hacı abi yaa Ne yapayım değişiklik istiyorum ondan dolayıdıraga daha öncekilere hayırlı olsun demeden bunları çaktın hızına kim yetişcek senin arkadaş?
eyvallah dostumm qwyanıo spec
Hesap numarasını verdım ama hareketlilik görmedim heheHayırlı olsun ve OZ'ları kargoya hala vermedin mi diyorum...
Alacak olan olursa satarız niye satmayalımsatuyonmu abi o.z'leri kaça veriyorsun