< CYB 55 Coupe RS'e Yeni Jantlar Takıldı (:

aaaa neden abi ne yaptında ???
Bak adam sıkılınca jant değiştiriyor ben sıkılınca stock yapıyorum :) Ne var ne yok söktüm hafta sonu zaten. bunalımdayım..
[/QUOTE]

Ne yapmadım ki,
Yan tribal deseni söktüm, far karartma iptal ettim, deri döşemeleri orjinal yaptım, arka ekolayzır stikeri iptal, tampon eki yan marşpiyel tamamı söküldü. Şuan da tesisat sökülüyor. xenonlar iptal. Bu hafta sonu da jant ve spor yayı da orjinal yapıyorum. Sadece arabanın arka stopdaki kızımın ismi "defne" kaldı. Kıyamadım onu sökmeye :)

Bak adam sıkılınca jant değiştiriyor ben sıkılınca stock yapıyorum :) Ne var ne yok söktüm hafta sonu zaten. bunalımdayım..

Ne yapmadım ki,
Yan tribal deseni söktüm, far karartma iptal ettim, deri döşemeleri orjinal yaptım, arka ekolayzır stikeri iptal, tampon eki yan marşpiyel tamamı söküldü. Şuan da tesisat sökülüyor. xenonlar iptal. Bu hafta sonu da jant ve spor yayı da orjinal yapıyorum. Sadece arabanın arka stopdaki kızımın ismi "defne" kaldı. Kıyamadım onu sökmeye :)
[/QUOTE]

Yaw Kayhan kardeş benim Flash'ın anahtarını sana 1 hafta filan vermekte sonsuz fayda görmeye başladım birden nedense:aytuğHani belki canın sıkılır filan bellimi olurhehe

Ne yapmadım ki,
[/QUOTE]
abi hayırdır ne oldukı

Ne yapmadım ki,

Yaw Kayhan kardeş benim Flash'ın anahtarını sana 1 hafta filan vermekte sonsuz fayda görmeye başladım birden nedense:aytuğHani belki canın sıkılır filan bellimi olurhehe

[/QUOTE]

Abi canın sağ olsun yaa.. sen getir. Bak ben her hafta sonu arkadaşlarla buluşup, yıkama yağlama yapıyorum. :) aradan çıkartalım seninkinide. Haydar senin konu dağıldı kusura bakma dostum. Sıkıntı bastı ondan yapıyorum. 600 hp ile geleceğim..

Son düzenleme:
hayırlı olsun jant modeli ve duruşu hoşuma gitti ama crom olayını hiç sevmiorum ya güle güle kullanın

hayırlı olsun jant modeli ve duruşu hoşuma gitti ama crom olayını hiç sevmiorum ya güle güle kullanın
Teşekkür ederim kardeşim belki ilerleyen zamanlarda rengini değiştiririmqw

fena olmamış abi yakışmış CYBye böyle sen konyaya gelirsin bence :) bulışmaya :)
abi o.z jantları sat artık :) bu daha çok yakışmış

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Hayırlı olsun diyorum sadece :)

fena olmamış abi yakışmış CYBye böyle sen konyaya gelirsin bence :) bulışmaya :)
abi o.z jantları sat artık :) bu daha çok yakışmış
eyvallah kardeşim qw O.Z'lara istediğim fiyat verilirse satarım :)
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Teşekkür ederim qw
Hayırlı olsun diyorum sadece :)
Sadece bunu mu dıyorsun :)
Eyvallah kardeşim çok sağol

Geri