cvk rs dk rs :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34DK1992
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam sırf yorum yapmak için üye olmuş ya :):):):)

Burda cvk nın ne ... olduğunu biliyoruz kilometresi allaha emanet specleride belli dk RS imizinde yürürü belli specleri belli neden olmasın böyle bi sonuç ??? :eyv

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burda cvk nın ne bok olduğunu biliyoruz kilometresi allaha emanet specleride belli dk RS imizinde yürürü belli specleri belli neden olmasın böyle bi sonuç ??? :eyv

Şimdi böyle konuşuyorsun da cvk'nın sahibi gelirse buraya nolcak?

Cvk'nın yeni videosu düştü filtre egzoz headerslı type-r'ın önünde koşturuyor.Ee bu nası olcak ?

He dk ile yürür yürümez orasını bilemem dk182 çok temiz araç ama elalemin arabasına böyle konuşmak olmaz.

O km mevzusunda başka kadran takıldı çıktı vs.Alper abi başka yerde açıklamıştı zaten.Alanı satanı memnun :)

Bu arada doğancıhakanreyiz sen şu 3'den 2ye bir çeken atara bir geçen kişimisin? :D :D

Burda cvk nın ne ... olduğunu biliyoruz kilometresi allaha emanet specleride belli dk RS imizinde yürürü belli specleri belli neden olmasın böyle bi sonuç ??? :eyv

kardeşim biraz gaza gelmişsin galiba bu doğancı hakan reyiz araba satmaya geliyormuş buraya ankaradan:) ben cvk nın sahibinide tanıyorum tertemiz bi adam hamit :)

3ten 2ye bir cakmıs hatatatatahehehehehehe
Bu arada doğancıhakanreyiz sen şu 3'den 2ye bir çeken atara bir geçen kişimisin? :D :D

Ben aracı 2.5 sene önce teslim ettim, beni karıştırmayın artık CVK işine, teslim ederken de aracın orj kmsini ve servis kayıtlarını alan kişiye teslim ettim. Zaten o clio rs in ilk alındığından 2010 hemen başına kadar silecek suyuna kadar servis kaydı vardır. Benden sonra km ileri geri gitmiş o konuyu bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ben aracı 2.5 sene önce teslim ettim, beni karıştırmayın artık CVK işine, teslim ederken de aracın orj kmsini ve servis kayıtlarını alan kişiye teslim ettim. Zaten o clio rs in ilk alındığından 2010 hemen başına kadar silecek suyuna kadar servis kaydı vardır. Benden sonra km ileri geri gitmiş o konuyu bilemiyorum.

ABi kızma bişe demedim canım :) Hani km mevzusunun da açıklaması vardı demek istedim.

niye dk at arabasımı km si dusuk 182 rs degilmi cvk belki 225 binde hiçmi eskime payı yok:aytuğ

rx8 le karıştırdın sanırım 100 binde motor patlasın cvk 30-50 bin km arası k-prolu typerlerin üstünden atlıyo ? cvk 225 binde olmasina rağmen bak bakalım kimlerle yürüyo
CVK Clio Rs & ZY Type-R Rolling - YouTube
CVK Rs ceco & YGZ typer &EV RC camcar UE 106 tabiki namıdeğer Percussionali- - YouTube
CVK & VTC- vs YGZ &VTC & BA s2000 - YouTube

K-Pro'lu tayyarı geçicek reno henüz üretilmedi :D :D

Geri