- Konuyu Başlatan
Eyi dedim zati emmihee... galerici leşhci dayı desene... temam ıyı demişin yıgenim o zaman...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyi dedim zati emmihee... galerici leşhci dayı desene... temam ıyı demişin yıgenim o zaman...
eski farlar ayar tutmuyordu onlara nazaran daha guclu bi görüş geldiGorsel olarak boyle de guzel olmus Gokhan gule gule kullan. Islevsel acidan isik siddeti biraz dusecektir.
Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
f3r den cok memnunum kadir k4m de kullandim ama f3r nin kalkistan sonra ivmelenmesi olsun rampa cikarken verdigi guc hissi olsun cok hosuma gidiyor .. 1.4 r19 la yaktigim kadR yakit harciyorum yazin kmde 19.6 kr yakiyordu simdi denemedm hic Ama ortalama 23-25 kr gibi hesapliyorum oda cok normal yani kullanmayanlarin taktigi kadAr takintili bi arac bi motor degil f3r bazilarina ucuk gelebilir ama isikda 2011 passatla diger isiga kadar kafa kafaya gittim sonucta 98 model bu arabaFaz1 megane ları beğeniyorum onlarda K4m olmalıydı..
f3r den cok memnunum kadir k4m de kullandim ama f3r nin kalkistan sonra ivmelenmesi olsun rampa cikarken verdigi guc hissi olsun cok hosuma gidiyor .. 1.4 r19 la yaktigim kadR yakit harciyorum yazin kmde 19.6 kr yakiyordu simdi denemedm hic Ama ortalama 23-25 kr gibi hesapliyorum oda cok normal yani kullanmayanlarin taktigi kadAr takintili bi arac bi motor degil f3r bazilarina ucuk gelebilir ama isikda 2011 passatla diger isiga kadar kafa kafaya gittim sonucta 98 model bu araba
Aynen oyle kardesim o takinti babamdada vardi megane'i babami ikna edip alana kadar akla karayi sectim simdide arabami satmam kimseye vermem diyor gecenlerde 1.5 dci 2005 model bi meg 2 dek geldi takas yapalim deedi babam arabami vermem diyor yani kisacasi kullanan bilir ...F3R yada 1.8 19 lara takıntısı olanları sevmiyorum , Flashlara da takıntısı olanları sevmiyorum.
1 deli çok yakıyor diye kuyaya atmış 1000 akıllı çıkaramamış...