- Konuyu Başlatan
böylede güzelmiş.... Laguna Lip Aklımdakardeş oluyolardı hayırlı olsun far kardeşliğ
Eski Halden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böylede güzelmiş.... Laguna Lip Aklımdakardeş oluyolardı hayırlı olsun far kardeşliğ
Eski Halden
faz 1 mi faz 2 mi hanngisine yakısmı :aytuğ
Forever phase 1 :tony Dun yıkamadayken GAlerici yanastı yiğenim 2.0 mı he dayı ne olacak dedım MASSALLLAH temız bakıyon arabaya dedi ... niye 1.6 almadın dedı Dayı 1.6 beni kesmez işine bak dedim uzadıben megilere dedim ayırt etmedım ıkısınede yakışıyo çünkü senın aracının stopları karartınca harika oluyo ama önler ıkısı içinde gecerli
;Evet Ama BEnim şahsi kararım Aynı arac f3r Motor faz 2 yani makyajlısı vardı almadım.. faz 1 in Hatları hosuma gidiyor ama faz 2 kötü anlamında değil bu !zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi?
Konya galericileri o kadar uyanıkkiii fiyat dusurmek icin herseyi yapar Yakaladıgı adama 1.6 e motoru 1.6 16v fiyatına satmaya kalkar ( Babama vereceklerdi ) Araba temz falan dedi Ben araba alıp satıyom dedi 2.0 mı dedi ... TAlip olacak fiyat kıracaktı tipi belli Dayı satlık değil 1.6 beni kesmez dedim giti yaw udayı ya nıye heva attın ki... adamda 4.0.cc. jeep vardı, arakada yıkanıyodu ....
belki garıban gördü, 2.0.cc. neyıne, 1.6.130.ps ler çıktı yegenım dememıs ıyıkı...
Arka tampondakiler Renault Logosu Sökmedim cunku boya kalkıyor antenide sökünce delik var SIKINTI yani.. Ama bi çaresine bakıcam onların EyvallahGüzel görünüyor fakat arka tampondaki o gri kapak gibi olan sanırım lpg dolum yeri ve yine arka taraftaki o anten gibi şey görüntüyü fazlası ile bozuyor...