- Konuyu Başlatan
Boyacıya soyledim Sulu boya fırcasıyla girişti onlara Boyadı Hayırlı olsun senınkide.Gökhan bende senin gibi boya kaporta işine giriştim araba sanayide şuan Geçen küçük bi kaza yapmıştık çamurluk boyanıcaktı ondan istifade kaputta taş izleri olduğundan kaputu da aradan çıkarıcaz kaput tampon çamurluk ezik göçük yerleri düzeltilip boyanıcak çarşamba gün teslim alıcaz kısmetse. Yaz geliyor temizleyip parlatalım arabaları :hati
Boyada parça başı 150 alıyolardı 400 e boyanıcak hepsi (Kaput, tampon, bi çamurluk, birde diğer çamurluğun kuşaktan yukarısı). 3,5 parça yani. Jantları boyatmadım sonra boyatırım belki yeni jant alamassam.
Kapıdaki RXT ve 2.0 yazılarını da boyattın mı yeni mi aldın çok parlak duruyo benimkilerin boyası atmış yazıları belli olmuyo
Sagolasın Allah razı olsun.Gökhan çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Allah kaza bela vermesin ve güle güle kullan.
Jant işine girecektim ama hem yazlık hemde kışlık Lastiklerim daha yenii.. Jant alsam onları ne yapacam.. bide şu an tam sıkıntılı bi dönem para acısından dukkan icin. işler tam anlamıyla açılmadı o yuzden alamadım jant bende elimdekiyle oynadım o lip idareten takıldı oraya.. Laguna lip bakıyorum bu Aralar. Veya Espace'de olabilir.. Baya yıpranmış çunkuGule gule kullan gokhan araba canlanmistir simdi jantlarin guzel olmus fakat ebat olarak kucuk vede lastik normal ebat oluncak pek kendini gosterememis gule gule kullan ondeki lipede jant boyasiyla bi kat attirabilirdin