>>> Csz Megane <<<< :)

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
2 Gundur CSZ bakımda . ön sağ camurlukta derin bi çizik vardı .. tamponun bi kac yerinde Kırıklar vardı boya solması Vs vs. uzun zamandır aklımda olan bu işler için Persembe sabahı arabayı sanayiiye götürdüm.. ön tampon sökülüp bakımı yapıldı boyandı , camurluk komple zımparalanıp boyandı, en son PAsta cila Boya koruma yapıldı.. Daha sonra beni kesmedi Jantları Siyaha boyadım ve ön logoda bundan nasibini aldı...
Tamponun catlak tamiri boyası camurluk boyası Jant boyaları Ve pasta cila boya koruma toplam 400 Lira tuttu Fiyat konusunuda değerlendirirseniz sevinirim :)
Jantları cogu kişi begeniyor ( Ben dahil ) Begenmeyenler olabilir .Zevk meselesi bu .. Buyrun Fotolar ..

Uploaded with ImageShack.us

​Lastikler temiz olsa birşeye benzeyecek heralde :D Abi sen en iyisi birdaha sanayii'ye git ve gunmetal yaptır o jantları dinle beni :eyv

gayet güzel olmuş...
bir de şu yan çıtalar solmuş...
onun çözümünü bulan bana da haber versin.

Maşallah Abi Araba Parlamış, Jantlar Düşündüğümden Daha İyi Olmuş Ellerinize Sağlık :eyv

​Lastikler temiz olsa birşeye benzeyecek heralde :D Abi sen en iyisi birdaha sanayii'ye git ve gunmetal yaptır o jantları dinle beni :eyv
Valla konyada 1 aydır yagmur yok Dun pasta cilayı yedi araba tam cıkcam yagmur basladı.. köye kadar 120 km hıc durmadı köyde camur sımdılık ıdare edıcez boyle .. Köy yeri olunca camur normal..
gayet güzel olmuş...
bir de şu yan çıtalar solmuş...
onun çözümünü bulan bana da haber versin.
Boyansa boya tutmaz atar bilmiyorum..

Maşallah Abi Araba Parlamış, Jantlar Düşündüğümden Daha İyi Olmuş Ellerinize Sağlık :eyv
Sagolasın Kaanım ..

ellerine sağlık kardeşim bu aralar araba ile uğraş var herhalde :)

ellerine sağlık kardeşim bu aralar araba ile uğraş var herhalde :)
sagol kardesım walla uzun zamandır aklımda bunlar ama fırsat olmuyordu fırsatı bulduk cok sukur

Gökhan bende senin gibi boya kaporta işine giriştim araba sanayide şuan :D Geçen küçük bi kaza yapmıştık çamurluk boyanıcaktı ondan istifade kaputta taş izleri olduğundan kaputu da aradan çıkarıcaz kaput tampon çamurluk ezik göçük yerleri düzeltilip boyanıcak çarşamba gün teslim alıcaz kısmetse. Yaz geliyor temizleyip parlatalım arabaları :hati

Boyada parça başı 150 alıyolardı 400 e boyanıcak hepsi (Kaput, tampon, bi çamurluk, birde diğer çamurluğun kuşaktan yukarısı). 3,5 parça yani. Jantları boyatmadım sonra boyatırım belki yeni jant alamassam.

Kapıdaki RXT ve 2.0 yazılarını da boyattın mı yeni mi aldın çok parlak duruyo benimkilerin boyası atmış yazıları belli olmuyo

Son düzenleme:
Gökhan çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Allah kaza bela vermesin ve güle güle kullan.:eyv

Gule gule kullan gokhan araba canlanmistir simdi jantlarin guzel olmus fakat ebat olarak kucuk vede lastik normal ebat oluncak pek kendini gosterememis gule gule kullan ondeki lipede jant boyasiyla bi kat attirabilirdin

Geri