ClioII sport için portpolish önerileriniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sizde flow testinde ne kadar değer artırdığını söyledi.Galiba değer birimi Kpa idi.

Bu arada araç kabul etmiyor ama galiba yan dükkanındaki vw'cide gelen araçların emmesini söktürebiliyor.

Sizde flow testinde ne kadar değer artırdığını söyledi.Galiba değer birimi Kpa idi.

Bu arada araç kabul etmiyor ama galiba yan dükkanındaki vw'cide gelen araçların emmesini söktürebiliyor.

Banaysa eğer bu soru hiçbir fikrim yok.. Ben birkaç şeyle beraber yaptırdım,fazla konu olunca hatırlamıyorum.:) 1,5-2mm kadar açmak zorunda kaldığını biliyorum.

Selam ,

Bu işi forumdan da yapan var.SLC yaptı birkaç arabaya.Ama yanlış bilmiyorsam bu işi Türkiyede ilk yapan Kaandır.(PPR Motorsports).İlk defa benim araca yaptı 1.6lardan.Gaz kelebeği, üst(plastik olan) alt manifold.O yaptığında ölçüm yapmadım sonradan 1-2 parça daha ekleyince ölçüm yaptırdım ama bayağı tepkimeler düzelmişti.Sonuçta atmosferik araba, ne kadar düzgün gelirse vakumlu hava, basıncı bozulmadan o kadar faydalı olur.
Araç kabul etmez, parçaları sökersin kargoyla yollarsın 24 saat sonra parçaları geri gönderir.Kendin bulaşma derim elin yatkın değilse, geri dönüşü yok,milimetrik hata bütün ayarları bozar.Kalas zımparalamaya benzemez.Fiyat konuşursunuz ama ben son 200-250 gibi birşey hatırlıyorum.
Araç Merdan Usta'nın orda sökülüyor Kaan'la arası 100m işlenip geri takılıyor, fiyatta 250-300 civarıydı en son...

konuya girdim baktım bu işi herkes yapar olmus yapmayan kalmamıs:D
o bakımdan fazla kafa utuleme cancaloz :D
sök manifoldları gönder birine
bu arada bugun bizde pularınkileri yaptık silindir kapak, manifold, kelebek
aracın 200 beygir cıkmasından korkuyoruzhehe

konuya girdim baktım bu işi herkes yapar olmus yapmayan kalmamıs:D
o bakımdan fazla kafa utuleme cancaloz :D
sök manifoldları gönder birine
bu arada bugun bizde pulatınkileri yaptık silindir kapak, manifold, kelebek
aracın 200 beygir cıkmasından korkuyoruzhehe
hehehehe
200 hp ne dersun...:D

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ediyorum :)
birde bu işlemlerden sonra yakıt durumu ne olur? fazla artış gösterirmi
son olaran bu konudada fikirlerinizi alabilirmiyim

Ben yazarım bugün yarın Can :) Yalnız şunu söyleyeyim bu işlemden sonra aracın çekişi özelliklede alt devirlerde öyle bi hale geliyorki aracı tanıyamıyorsun. 235 i görmüştüm şu haliyle 240 ı görüp kesiciye girer diye düşünüyorum.

teşekkürler abi :) bakalım düşünüyoruz

Geri