ClioII sport için portpolish önerileriniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CanCaloz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyat vermek etik olmaz ama Kaanın her bir parçayı 100 liraya polishlediğini biliyorum.Yani kelebk de 100 emme de 100 vs.. Alt üst emme ve kelebek 300 lira onun fiyat listesine göre ama tam fiyatı onla görüşüp almak lazım.

Ben söküp gönderdim.Arkadaş düzceden ist a geçebilir onun dükkanın orda söktürüp işlenip taktırılabilir de.
Port-polish işleminde emme manifold girişleri kapak girişine göre eşleniyor parlatılıyor. Port polishte özet olarak süreç bu kadar.
Bu işi forumda aytuğ abi de yapıyor onun çalışmalarını da görmüştür arkadaş zaten.

He clio'ya neler yapılır denirse bende filtre,port-polish,headers ve egzoz var şuan.İnançta bikaç + daha var.O da görünce yazar kendisi.

aynen ben aytug aga ıle beraber yapmıstım

Adam bulunmaz nimet.Saolsun bu aralar kafasını ütülüyorum çok :D

Bu arada elmas harici şununla da girilebilir galiba.Bende bi denicem bakalım şunla manifoldda iş yapıyormu.Bikaç yurt dışı işleme videosunda gördüm bu uçla yapıyorlar.

DREMEL® SpeedClic

dogrudur ben gormemıstım bunu aynen aytug aga bu ıslerde bulunmaz nımet henuz bılmedıgı bır sey cıkmadı :)

anladım peki senin yaptığın bu işlemler kaça mal oldu ortalama ya biz burda bir fiyat aldıkta ondan araştırma yapıyorum birde verimlilik nedir
tabiki gerekirse istanbulada gideriz :D
aytug abi kendini clioya veren bir insan zaten :D

Son düzenleme:
hocam sen aracına neler yaptın ve verimli oldumu aracın 110 bg sanırım şuan kaç bg oldu :) fiyat verirmisin

Verimli oldu olmasına da dynoya girmedim ben.

Aşası yukarısı ile 1000liraya çıkar galiba.Bende bazı malzmelerim eskiden vardı.Bazı şeyleri ben kendim söktüm kendim yaptım vs..Yani bazı yerlerden işçilik ve malzeme tasarrufum da oldu.Herşeyiyle ustaya teslim olursan 1000lira eder galiba..

eyvallah armağan bu arada bende can memnun oldum :)
teşekkür ederim vermiş olduğun bilgilerden dolayı inanç arkadaşıda en kısa sürede yardımlarını bekliyorum :)

anladım peki senin yaptığın bu işlemler kaça mal oldu ortalama ya biz burda bir fiyat aldıkta ondan araştırma yapıyorum birde verimlilik nedir
tabiki gerekirse istanbulada gideriz :D
aytug abi kendini clioya veren bir insan zaten :D

Msjını editlemişsin görmedim.Siz orda kaç lira fiyat aldınız neler için?

Bu işlerde herkez kendini övüyor
İşin aslı düzgün parlak ve üst kapaga göre eşit bir yüzey elde etmek
Gerisi tefferuat ve kafa ütüsüdür.
El beceriniz varsa sizler yaparsınız
Eğerki yapamayız diyorsanız parçaları bana yollayın ben bu işi size yaparım
Yalnız iş yapılcak kişi Light-Rs ise ona iş yapmam

bir arkadaşın videosu vardı kapak taşlama hariç herşey yaptırmıştı aracına son olarakta chip düşünüyordu :) devir 7000leri geçen videosu vardı
tam hatırlayamadım benim burda yakın bir arkadaşım var düzcede aynı şekilde onun aracada böyle giderli yapalım diyoruz fiyat ne tutar ve yapılanlar nelerdi yardımcı olurmusunuz :)

Selam ,

Bu işi forumdan da yapan var.SLC yaptı birkaç arabaya.Ama yanlış bilmiyorsam bu işi Türkiyede ilk yapan Kaandır.(PPR Motorsports).İlk defa benim araca yaptı 1.6lardan.Gaz kelebeği, üst(plastik olan) alt manifold.O yaptığında ölçüm yapmadım sonradan 1-2 parça daha ekleyince ölçüm yaptırdım ama bayağı tepkimeler düzelmişti.Sonuçta atmosferik araba, ne kadar düzgün gelirse vakumlu hava, basıncı bozulmadan o kadar faydalı olur.
Araç kabul etmez, parçaları sökersin kargoyla yollarsın 24 saat sonra parçaları geri gönderir.Kendin bulaşma derim elin yatkın değilse, geri dönüşü yok,milimetrik hata bütün ayarları bozar.Kalas zımparalamaya benzemez.Fiyat konuşursunuz ama ben son 200-250 gibi birşey hatırlıyorum.

Geri