clio4 renk önerilerinz

batu_rxt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba abilerim kardeşlerim biz ciddi ciddi clio4ü düşünüoruz kısmetse sarı ve beyaz arasında kaldık siiz olsanız tercihiniz ne olurdu?

Kırmızı :D

kırmızı tam kırmızı deil bordoya kaçıo bide tam bayan arabası gibi duruo ondan eledim çoğu rengi showrumda gri beyaz kırmızı ve siyah vardı sarı rengini görmedim ama netten gördüümüzle yetinioruz beyazda çok güzeldi dış tarafında kırmızı çıtlar vardı iyice karıştım:D

Ben de kırmızı mı beyaz mı karar veremedim. Eşimi aldım gittim canlı canlı gördük. Hatta punto, corsa, yaris ve i20 yi de gösterdim clio dan sonra hepsi sıradan dedi döndük geri buhariye :D Beyaza bakıyorum beyaz diyorum kırmızıya bakıyorum kırmızı diyorum dedi eşim. Berbat durumdayız ailecek :D

aynen abi ya sorma bizde öleyiz her kafadan bi ses çıkıo hayırlısıyla inş sahip oluruz gönlümüzdekine:D

platin gri, siyah 16'' jant ile ;)0.9 motorda olursa tadından yenmez :D

Batu hayırlısı olsun kardeşim. Beyaz renk siyah jant bence hoş olur

1.sarı 2.sarı 3.sarı kesinlikle clio 4 sarı alınır beyazı mahallede var hiçç fark edilmiyor kesnlikle sarı

Bu iki rengi yanyana yazmak istemiyorum ama :) alacak olsam kırmızısını yada sarısını alırdım

Geri