Arkadaşlar Merhaba ;
Aracım hakkinda genel olarak yardıma ihtiyacım var ve bu problemler forumda genel olarak açılmış ama kesin olarak bir sonuca varılmamış yada benim işime yaramadı.
Aracım hakkinda genel olarak yardıma ihtiyacım var ve bu problemler forumda genel olarak açılmış ama kesin olarak bir sonuca varılmamış yada benim işime yaramadı.
- Araç düz yolda giderken her hangi bir ses sağa sola çekmesi yok fakat sol ön tekerden hafif bir kasisten bile geçerken mide bulandırıcak bir ses çıkartıyor daha önce yaşayan ve çözüme giden biri varmi ?
- Genel olarak herkesin ortak derdi 90 100 km ile giderken sanki 4 cam açık öyle rüzgar sesi geliyor kesin bir çözümü olan var mi ?
- Continental 195/55/16 Marka jant lastiklerim mecvut uzun yolda giderken içeri lastik sesi sanki biraz fazla mi geliyo die duşunuyorum lastiklerim inik falan midir lastiklerin markasından modelinden mi kaynaklaniyor yoksa ben mi paranoyak oldum artık.
- Araç otobanda 90/110 ile sehir halinde ilen bir otobus yanından geçerken havalanıyor sanki. Bir çok araçla uzun yol deneyimim var ama bu araç beni biraz urkutuyor gibi.
- Araçımı ikinci el aldim kontrollerini yaptırdım tanıdık ve güvendiğim insanlar aracılığınla satın aldım. 38 bin gibi bir km ile .Arac ile uzun yola çıktığını ve çıkmadan bakimlarının tam olarak yapıldığını aktarıldı.Gerekli yerlerde güvenilir işi bilir insanlara kontrollerini yaptırdım ama içimde hala ükte var aracı komple bakima sokmalımıyım ? Yağı filtresi vs vs. Aracım şuan da 42 binde bakima 7 ay kaldığını aktarıyor yol bilgisayarı ve 50 55 bin arası bakima sokulacak diye düşünüyorum. Aracımi almadan kısa zaman önce lpg atılmıştı (Atiker) bu zaman zarfında Tüp ayarlarını bakimini yaptırdım ve balataları mı değiştirdim . Durum bundan ibaret yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: