Clio RTA aracıma sizce neler yapabilirim ?

sis taktırsam geri sis den alabilir miyim bağlantıyı yoksa ayrı bir aparat koymam lazım mı araç içine ?

benim fikrim ayrı bir dugme koydur muayene zamanı sıkıntı yasarsın arka sislere bağlatma direksiyonun altına çıtçıt dügme ile bağlatabilirsin

ya uğraşmak istemiyorum benim 2 yıllık muayne var yeni muayne

tercih senin ben fikrimi söyledim

abicim sis takılmıomuş öyle deiler yuva yokmuş tamponu komple değiştirmen lazım felan dediler ne diyorsunuz ?

Hikaye onlar sislerin olduğu yer kapaktır.Yuvalarını aldınmı takıyosun. Ben rezistans düğmesine bağlatmıştım eski aracımda sende rezistans düğmesi gibi bişey bulup orjinal bişey yapabilirsin.Park lara bağlıyorlar zaten . Link ini paylaştığın yayları bence al. Bbs ye hiç bulaşma her araçta var,farklı bişeyler bak .Orjinal mercekli farlardan al junyan vs. tarzı başka far alma.Düz boru + performans egzoz+açık filtre ile güzel bişeyler yakalarsın

teşekkürler yorumlar için

abicim sis takılmıomuş öyle deiler yuva yokmuş tamponu komple değiştirmen lazım felan dediler ne diyorsunuz ?

yok öle birsey başka bir ustaya göster kapak onlar uğur söylemiş zaten direksiyon altına bir tane cıtcıt düğme taktır dinle beni kafan rahat olsun ayrı düğme en iyisi röle bağlatmayı unutma bu arada ayrıca jant için sana bunları öneririm

Volk Racing üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 750 TL Mağazadan satılık sıfır - 82537109

attachment.php

ön kaput aynalar carbon çalışması yaptık ...

güzel olmuş :eyv

Geri