Clio RTA aracıma sizce neler yapabilirim ?

arkadaşlar ben istanbul kartalda oturuyorum bu söyledikleriniz yaptırabileceğim düzgün birkaç yer biliyor musunuz buralara yakın ?

ELİF TUNİNG VAR RAHMANLARDA.

Orhantepe Mahallesi Bağdat Caddesi No:186 Atalar 34865​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Kartal / İSTANBUL / TÜRKİYE
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif](Minibüs caddesi üzeri RAHMANLAR PETROL OFİSİ benzinlik yanı)
[/FONT][/FONT]​

teşekkürler arkadaşlar

Belirli bir yere bağlı kalmamanı öneririm önce internet üzerinden fiyat araştırması yap ona göre neresi ucuz ve kaliteli ise oraya yönel, elif tuningden mümkünse uzak piyasadan 20-25 lira daha pahalıdır ürünleri...

o zaman yarın ben sislerden başlıyım bakalım baya birşeyler yapmayı düşünüyorum :D

Clio Modifiye bölümünden aynı modeldeki araçlara bakarak fikir alabilirsin tavsiyem.:eyv

öyle yapmaya çalışıyorum saol yinede ama arkadaşlar baya emek harcamışlar ben fazla anlamamda araçlardan aslında ama düzgün bir mekan bulup sade şık bir şey düşünüyorum bakalım ne çıkacak sonunda :D jant olarak çok kollu beyaz düşünüyorum onu araştırıyorum bakalım bide :D

yay takmıcaksanız eger sakın jant takmayın gerek yok leylek gibi olur iyice :) bence 15 spoon ya da 16 ofsetsiz bi jant yakısır 5 cm likte yay sis farı logo ve yazılrın renk değişimi cai egsoz bence bunlara öncelik verin maşallh aracınıza kazasız belasız kullanın

öyle yapmaya çalışıyorum saol yinede ama arkadaşlar baya emek harcamışlar ben fazla anlamamda araçlardan aslında ama düzgün bir mekan bulup sade şık bir şey düşünüyorum bakalım ne çıkacak sonunda :D jant olarak çok kollu beyaz düşünüyorum onu araştırıyorum bakalım bide :D

Kardeşim Yapacakların için şimdiden hayırlısı olsun diyeyim. Diğer bir konu seni biraz daha tanımak isteriz. :eyv ÜYE TANITIMLARI

Geri