Clio IV eibach yay sonunda geldi

Super olmus gule gule kullanin. Bende diyorum burayi nerden hatirliyorum, metal otomotivin yanindaki shell dimi?:)) Bende seckinlerde oturuyorum, musait zamanda tanisalim mutlaka. Tekrar hayirli olsun.

Merhabalar yaylar resimde cok yakısmış. Bende sultangazi cumhuriyette oturuyorum. Müsait olursan bi buluşalım tanışalım hem bizde satın almadan önce bir fikir sahibi olalım. Çarşambaya kadar aksam 17:00 den sonra müsaitim sana da uyarsa ara. 532 577 87 48.

Çok güzel olmuş.

Çok iyi cidden hayırlı olsun.

Super olmus gule gule kullanin. Bende diyorum burayi nerden hatirliyorum, metal otomotivin yanindaki shell dimi?:)) Bende seckinlerde oturuyorum, musait zamanda tanisalim mutlaka. Tekrar hayirli olsun.
aynen Metal otonun yanındaki shell istasyonu. aslında biz birbirimize daha yakınız bende cumhuriyet lisesinin hemen üstünde oturuyorum.

Merhabalar yaylar resimde cok yakısmış. Bende sultangazi cumhuriyette oturuyorum. Müsait olursan bi buluşalım tanışalım hem bizde satın almadan önce bir fikir sahibi olalım. Çarşambaya kadar aksam 17:00 den sonra müsaitim sana da uyarsa ara. 532 577 87 48.
tabiki buluşup tanışabiliriz. akşamları genelde merkez caminin yanındaki petrol ofisinde oluyoruz. istediğin zaman gelebilirsin tabi gelmeden önce haberleşirsek daha güzel olur. bu arada ben aracımı salı günü devir ettim. yeni kullanıcısına hayırlı uğurlu olur inşallah. ama yaylar bende 25 gün kullanabildim sadece isteyen olursa uygun bir fiyatla vereceğim.

Çok güzel olmuş.
teşekkürler..

Çok iyi cidden hayırlı olsun.
saolun teşekkür ederim..

merhaba öncelik cok tatlı olmus gercekten. elindeki yayları ne kadara vermeyi düşünüyorsun . birde bilen varmıdır bilmiyorum bu yaylar 1.5 dci veya 0.9 Tce için ayrı ayrı modelleri mi var . baktığım sitelerde hep 1.5 dci için deniyor . şimdiden herkese teşekkürler...

merhaba öncelik cok tatlı olmus gercekten. elindeki yayları ne kadara vermeyi düşünüyorsun . birde bilen varmıdır bilmiyorum bu yaylar 1.5 dci veya 0.9 Tce için ayrı ayrı modelleri mi var . baktığım sitelerde hep 1.5 dci için deniyor . şimdiden herkese teşekkürler...
iyi dileklerin için teşekkürler. motor seçeneğine göre değişiyormu açıkçası bilemiyorum fiyat konusunda da pm atıyorum şimdi

Sitemize uzun zamandır giremedim,eibach yayları takınca şahane olmuş güle güle kullan bende bu günlerde taktırmak istiyorum

Bende H&R marka 3.5 taktım araca çok memnun kaldım. Biraz marka ve ülke takıntım var H&R marka yay GERMANY olunca düşünmeden onu tercih ettim iyikide H&R aldım diyiyorum şimdi.

Fiyatlarda bi değişme var mi acaba suan ?

Geri