- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hr de arka biraz daha yuksek kaldi gibi geldi bana..
Ddngeli dusmus. Konfor nasil oldu ?
Birde musait olursaniz jantin alt ucundan camu4luga kadar kac cm bakar misiniz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi[/QUOTE
konforda tabiki fark ediyor ama fazla değil sadece biraz sertlesti ama rahatsız etmiyor. Dediğiniz ölçüleride yarın alır yazarım burdan
zaten aracımı cok sakın kullanıyorum umarım farketmeden bir çukura girmeyizEıbach Renault lara özel ürettim gibi çok güzel oluyor
bendede var eıbach yay
ıyı günlerde kullanın
dıkkat edın sert çukurdan kaçının çok fazla derın olması halınde amortısor sona dayanıp patlatma ıhtımalı var
teşekkür ederim benimde düşme seviyesi hoşuma gittiHayırlı Olsun İyi Günlerde Kullanın Çok Güzel Kıvamında Düşürmüş Aracı...
aslında benimde öyle her an her yere gidebiliyorum ama şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım benim aracın garajı biraz yüksekte kalıyor ama yinede sürtmeden sorunsuz girip çıkabiliyorum eski aracım olan 206 ile orjinal yaylarıyla bile sürtmeden giremiyordumbenim nereye ne zaman gireceğim belli oladıgından yay hevesim olmadı fakat tam takında ve yerinde olmuş..
bende h&r alacaktım ama eibach'ın üretim yapmaya başladığını öğrenince beklemeye başlamıştım ve iyiki beklemişim diyorum şimdiH&r değil eibach alicaz anlasildi.. Cok şık olmuş güle güle kullan
çok teşekkür ederimÇook güzel olmuş Ben beğendim güle güle kullanın