Clio III yapmak istediklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yesilius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jettanın videosundaki 2. korna stebel ferrari kornası onu alın :D ne boschu aga stebel alsın kral o :D
ikisinide taktım anıl aracıma ama şuan yine taksam bosch takarım stebelle arasında fark var :)

senin aracın ayın aracı seçilmiş sanırsam ,öncelkle tebrik ettim,maşallah güsel araç kazasız belasız işallah

arabana gündüz farı takmayı düşündün mü yada varmı?

ben güzel duracak bi yer bulamadımda onu sormuştuım :D,

ikisinide taktım anıl aracıma ama şuan yine taksam bosch takarım stebelle arasında fark var :)

bariz fark var bosch ile stebel arasında ama en kaliteli ve en güzel en keskin en gür stebel :D röle ile birlikte takılması sartıyla tabi..

senin aracın ayın aracı seçilmiş sanırsam ,öncelkle tebrik ettim,maşallah güsel araç kazasız belasız işallah

arabana gündüz farı takmayı düşündün mü yada varmı?

ben güzel duracak bi yer bulamadımda onu sormuştuım :D,

Öncelikle teşekkürler. Gündüz farı, led falan o tarz birşey takmayı hiç düşünmedim gerçekten :)

bariz fark var bosch ile stebel arasında ama en kaliteli ve en güzel en keskin en gür stebel :D röle ile birlikte takılması sartıyla tabi..
sen öyle diyosan öyle olsun anıl :D

ferrari kornası bence çok tiz,ben tok olan korna seslerini sewiyorum.araç küçük iyi ses getirmeli :P

aslında çat çat kornalar wardı eskiden onlar da çok güzeldi,heralde tiz sesi vardı onunda

bir değişiklik yap eski mercedes kornası tak güzel sesi vardır ;)

bir değişiklik yap eski mercedes kornası tak güzel sesi vardır ;)
bulabilirsem olu aslında,mantıklı

kangoocu doğaçın arabasındaki mercedes kornası dit ditti galiba gayet ses tonu iyi ve gür :eyv hepsiburadadan alabilirsiniz

Geri