Clio III yapmak istediklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yesilius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yan çıtalar orjinal kalabilir kapı kollarına krom düşünebilirsiniz box yerine chip uygulayın dicem ama siz kafaya koymuşsunuz :) ferrari kornası düşünürseniz bosch marka alın 60 tlye ömürlük olsun derim :)

yan çıtalar orjinal kalabilir kapı kollarına krom düşünebilirsiniz box yerine chip uygulayın dicem ama siz kafaya koymuşsunuz :) ferrari kornası düşünürseniz bosch marka alın 60 tlye ömürlük olsun derim :)
korna olarak tok sesli bi korna istiyorum,ferrari kornasının sesini bakıym tok sa olur

http://www.youtube.com/watch?v=i6n-IQFPGIk burdaki ilk korna sesi olan kornadan istiom,dediğin bumu acaba?

Son düzenleme:
Ferrari korna, Fk yay yakışacaktır.

13. saniyede ferrari kornasının sesini dinleyebilirsiniz.. baska kornalara yonelmeyin derim ferrari kornası 1 numara.

Ferrari korna, Fk yay yakışacaktır.
ayın aracı ,doğru seçim,tebrikler.tavsiye için saol

senin aracında drl var mı yada takmayı düşündüğün bi yer?bnm araç taki tampon aynı senin tampon gibi ama güzel duracak bi yer bulamadım

13. saniyede ferrari kornasının sesini dinleyebilirsiniz.. baska kornalara yonelmeyin derim ferrari kornası 1 numara.

ferrari kornası ban göre değilmiş :D

ayın aracı ,doğru seçim,tebrikler.tavsiye için saol

senin aracında drl var mı yada takmayı düşündüğün bi yer?bnm araç taki tampon aynı senin tampon gibi ama güzel duracak bi yer bulamadım

Pardon anlamadım ben :)

jettanın videosundaki 2. korna stebel ferrari kornası onu alın :D ne boschu aga stebel alsın kral o :D

Box işine girmenizi tavsiye etmem ama siz biraz kullanır satarım düşüncesindesiniz herhalde, bu yaz Ordu'ya gittiğimde box yüzünden kan ağlıyordu taksiciler...:)

Geri