Anladım abi teşekkürlerEvet 5 cm daha ileri gidiyor fatih o ileri halini çekmek aklıma gelmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım abi teşekkürlerEvet 5 cm daha ileri gidiyor fatih o ileri halini çekmek aklıma gelmedi.
Kesinlikle lazım Melih, fiyatı 150 civarı Topkapıda ihtalatcısı vardı ismini hatırlamıyorum ama buluruz daha ucuza alınabilir, ClioIII için özel üretim amster tüm araçlara özel üretim yapıyor...Abi hayırlı olsun çok güzel olmuş banada lazım böyle birşey fiyatı nedir clio3 e özel midir bu ?
Kesinlikle lazım Melih, fiyatı 150 civarı Topkapıda ihtalatcısı vardı ismini hatırlamıyorum ama buluruz daha ucuza alınabilir, ClioIII için özel üretim amster tüm araçlara özel üretim yapıyor...
Süper olmuş ALLAH nazardan korusun takış şekliniz alet edavatınız tam mayetinde profosyenelsiniz iyi günlerde kullanmak dileyiyle
Renault Clio III HB Orjinal Kol Dayama kolçak - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 72157203 Bende taktırmayı düşünüyorum bu nasıl sizce ?
Valla resimlerde siyah görünüyor normalde fiyatını biliyor musun abi sen orjinallerin ?Fatih bu orjinal clio 3 kolçak tabiki iyi ne renk siyahsa taktır çünkü orjinal kolçaklar daha pahalı