Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabayı alır almaz 0 ladım ben bilgisayarı bide plakam çıkmadığı için pek kullanamadım arabam 150km de ortalama 8 litre ama bu araç yeni diye herhalde birde sehir içi kullandım sadece
buraya yazdığım değerler hep bursa ş. içi ve ş.dışı ortalaması idi.3-4 ay kullanım.en sakinde ortalama 6,2 daha dikkatsiz kullanımda 7 litreye kadar çıktı..
aracı 3-4 ay kadar sakaryada kullandım...genelde ş. içi kullandım , mesafeler çok kısaydı ve 4 vitese bile geçemiyordum bu şekilde aracı 2-3 depo kullandım ortalama 9 lt civarı oldu..biraz uzun yola çıkayım hemen ort. düşmeye başlıyordu..
aracı otomatik sevdasına sattım ama merak eden arkadaşlara bilgi olur..
araçta yeni olduğum için yol bilgisayarını sürekli sıfırlayıp denemeler yaptım.şimdiki depoda sıfırlamayım bari (şimdiye dek 150 km civarı gittim ortalama 6,0 lt ama çoğu uzun yol (uzun yol 5,3 ortalama var ş. içi girince arttı))
test ettiğim kadarı ile ş. dışında sakin kullanımda 5,0-5,4 lt civarı görüyorum ama ş. içi baya artıyo 6,5-7,0 arası görüyorum ortalama tabi.
aynı araca sahip diğer arkadaşların yakıt ölçümleri nedir acaba merak ettim..
400 km lik bir yolda 5.1 litreye kadar düşürdüm 90-100 arası bir hızla gayet güzel bir değer yakalıyor bakımada az kaldı bakımını yapınca belki biraz daha düşer