Bir 1.2 16v yakıt tüketimide benden gelsin

Fatih bey, aracınızın şehir içi kullanımdaki tüketim değerlerini öğrenme imkanım varmı?

Erdal bey, genel olarak kısa mesafe kullanıyoruz ortalama değerler 6,5 / 7,0 L arasında değişiyor.

bende de 1.2 brv var benim değerlerde şehir içi 0.27-0.28 arasında otomatik vites bir arabave benzinli olmasına rağmen iyi değerler. ben total dan yakıt alıyorum sürekli totalı tavsiye ederim...shell gerçekten çok az gidiyor opet ve bp shell öre daha iyi...

Fatih bey aydınlattığınız için müteşekkirim, musadeniz olursa bir şey daha sormak isterim, 1.2 motor hakkında çekinceleri oluyor ister istemez insanın, özellikle tork değerinin düşüklüğü beni hayal kırıklığına uğratıyor, bu motora sahip aracı kullanan biri olarak tavsiye edermisiniz? Uzun yolda sıkıntı çıkarıyor çekmiyor diyorlar.

Doruk bey, 1.2 HB clioların tüketim değerlerine göz gezdirdiğimde şehir içi manul vites olan 7.6 litre/100km otomatik(yarı otomatik) 7.1 litre/100km olarak gösteriyor, yani yarı otomatik vitese sahip 1.2 motorlu clio HB daha az yakıyor olması gerekiyor katolg değerleri doğru ise.

Geri