Clio 4 yakıt tüketimi hakkında düşünceleriniz.??

1.5 dci günde 90km yapıyorum E5 üzerinden orta hali trafilki syir ediyorum eco modlu ortalamam 4.1
uzun ve boş yollarda 3.4 ü yakalamıştım

walla helal olsun diyorum , ben de normal bir kullanımla eco kapalı vites ışıklarına vs dikkat etmeden 5.0 yakıyorum.İzmir trafiğinde tabi.

walla helal olsun diyorum , ben de normal bir kullanımla eco kapalı vites ışıklarına vs dikkat etmeden 5.0 yakıyorum.İzmir trafiğinde tabi.
hocam aynı şeyi başka bir arabayla yapsan neler yakar neler :)

benimde seninkiyle aynı araba 7.9 ortalama görünüyor şehir içi ama daha şehir dışına çıkaramadım:) 2700km oldu sanırım. acaba ileride tüketim daha da inermi? baakalım...

Aracımı dün teslim aldım. 40 km kadar yol yaptım. ilk 40 km verisi 5,8 lt/100 km.

aracim 3200 km de.yaklasik 2500km si izin yol.geri kalanida kutahya sehirici (cogunlukla cevreyolu) eco mod acik.ortalama yakin tuketimi 4.0
1.5 dci 90 hp.

Aracım 1.2 icon, şuan 950 kmde ben biraz ayarsız kullanırım arabamı :aytuğ yani ayarsız derken aman çok yakacak az yakacak diye bi derdim yok, yolda 90-100 giderken birden vites düşüp 160lara kadar cıkarım, 120lerde giderim falan canımın istediği gibi yanihihi

şimdiye kadar ortalamada gördüğüm en yüksek rakam 10,5 L
en düşük gördüğüm rakam 4,5 L

genel olarak süreki 6,5L'de sabit duruyor yakıt ortalamam ve ben bu durumdan oldukca memnunum, 1000 kmden sonra düşüyor falan diyorlar bakalım 1-2 gün içinde 1000i geçicez o zaman görücez ortalamayı :)

disel araçta sessizlik ve fazla km isteyen total exsellium derim. sen ne kullanıyorsun derseniz Shell v power neden kullanıyorum erzurumda ki total biraz viranlık güvenemiyorum shellde kalite her yerde az çok aynı batıda büyükşehirde yaşasam totaldan alırdım bu arada meg 3 85 hp disel oort tüketim 5.4 şehir içi

arkadaşlar 1.2 joy aracım 2500 km oldu ortalama yakıt 5,6L/100 km

Geri