CLio 4 Video Oynatma Yazılımı

bi hataadır işte önemli olan zoru başarmaktı sanırım başardım :) çok şükür en azından cüzzi bi rakama buldum 450TL fakat dediğim gibi şimdi yeni ekranda herhalde korkarım tekrar flash takmaya mp3 indirdim şimdi pc ye artık onları dinliyecez arabada :) gönül isterki videoda izleyelim 3 5 ay sonra uzun bi yolculuk görnüyo iyi olurdu da kısmet bu arada bu hatayı yaptıığımda da aracım daha 3 günlüktü ve sayfaanıza kayıt olmamıştım sizlerle henüz tanışamamıştık lakin daha önceden tanışmış sizle konuşup akıl fikir danışmış olsam şuan anladımki şuan arabamda ekranım olurdu :) gerçekten bu video işinide araştırdım yapan adamda 300 tl gibi bi para istiyormuş o parayıda zaten verememki ben hata yapmış olsam dahi asında basit birşeymiş sizin yardımlarınızla çözülebilecek bir durummuş.

Desene abi Nasreddin Hoca gibi bindiği dalı kesmiş ters binmiş... emoji4.webp ekranı atmamakda imkan varsa pc ye yada sisteme elektrik verip denemesinde yarar var. Yazılımı bozması cihazı bozmaz hard format atma yontemi vardır. Belki.

inanın mümkün olurmu bilmem teyip nicee nice elektrikçilerden adamalrdan geçti okadar çok yer dolaştımki birde gece çalışıyorum gündüz teyip tamir ettirmeye çalışıyorum gece iş :D baktık olmuyor olacak gibi değil her yiğid kolları sıvıyo fakat sonuç aynı hüsran rafa kaldırdık teyibi yenisini buldum artık onu alıcam mecbur

Desene abi Nasreddin Hoca gibi bindiği dalı kesmiş ters binmiş... emoji4.webp ekranı atmamakda imkan varsa pc ye yada sisteme elektrik verip denemesinde yarar var. Yazılımı bozması cihazı bozmaz hard format atma yontemi vardır. Belki.

inanın mümkün olurmu bilmem teyip nicee nice elektrikçilerden adamalrdan geçti okadar çok yer dolaştımki birde gece çalışıyorum gündüz teyip tamir ettirmeye çalışıyorum gece iş :D baktık olmuyor olacak gibi değil her yiğid kolları sıvıyo fakat sonuç aynı hüsran rafa kaldırdık teyibi yenisini buldum artık onu alıcam mecbur
Yazılım çok hassas ve yeniden atılması lazım işin altında para olduğundan şimdilik birşey yapılmaz koşede dursun parçaları ekran olsun kablosu soket ucu olsun lazım olur belki. Yazılımı atmayı bulmak lazımda işte o nasıl olacak bilemiyoruz. Chipine soft yazılım da atılabilir ama ekibman yok

Tapatalk Üyeliğimden S5 Mini İle Gönderildi...

Arkadaşlar meraba benimde şöyle bi fikrim var diyırum touch paket çerçeve alsam onun içine uygun bildiğiniz bi android navigasyon varmı almışken dzgün bişe alıyım diyorum fikirlerinizi önerileriizi bekliyorum...saygılar....
bununla ilgili bi konu varsa linkini yazsanız.....

aynen dediğin gibi şimdilik ekran dolabımda duruyor yenisini aldım 1 aydır araçta hiç müzik dinlememiştim gerçekten güzel oluyormuş :D

Arkadaşlar meraba benimde şöyle bi fikrim var diyırum touch paket çerçeve alsam onun içine uygun bildiğiniz bi android navigasyon varmı almışken dzgün bişe alıyım diyorum fikirlerinizi önerileriizi bekliyorum...saygılar....
bununla ilgili bi konu varsa linkini yazsanız.....
Şuan bildiğim Tom Tom un ve navitech yakın ana oluyor mu hiç bilmiyorum. Sıfır yerine kaza yapmış sağlam çıkma bulup daha az maliyetle elde edebilirsiniz.

Tapatalk Üyeliğimden S5 Mini İle Gönderildi...

mustafa abi cok tesekkur ederım saolasın oldu ama sımdı de sorun vıdeo dan sesle eger radıo yada mp3 calıyorsa sesler karıstırıyor gecen bi arkadas forumda denk gelmıstı onu arastıcam cok saol abi

72db3c.jpg
[/IMG]

mustafa abi cok tesekkur ederım saolasın oldu ama sımdı de sorun vıdeo dan sesle eger radıo yada mp3 calıyorsa sesler karıstırıyor gecen bi arkadas forumda denk gelmıstı onu arastıcam cok saol abi

72db3c.jpg
[/IMG]
Video ve müzik dinleyeceğin zaman flashta birtane ses dosyası var 1,5 2,5 saatlik açınca ses çıkmıyor .o arkada sessiz oynarken sen yazılımda videonun izle . [emoji5] hayırlı olsun Usta abim Hızır gibidir hem masraftan hem zamandan kazandırıyor saolsun. Allah ondan razı olsun.

Tapatalk Üyeliğimden S5 Mini Cihazı İle Gönderildi...

Geri