Clio 4 Uzun Led Ampül

Arkadaşlar bu şimşek etkisi dediğiniz husus sanırım uzunların oldukça şiddetli parlama yapması , değil mi?

Onu nasil anlatayim bilemiyorum ama ornegin audi, vw, bmw gibi araclarda sellektor yapinca dagi tasi aydinlatiyorya onun biraz daha zayifi ama teorik olarak ayni etki.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sadece uzunlara (H1) e takılan ampuller mi yapıyor, yoksa H7 kısa far ampulleri de yapar mı?

Onu nasil anlatayim bilemiyorum ama ornegin audi, vw, bmw gibi araclarda sellektor yapinca dagi tasi aydinlatiyorya onun biraz daha zayifi ama teorik olarak ayni etki.

sadece uzunlara (H1) e takılan ampuller mi yapıyor, yoksa H7 kısa far ampulleri de yapar mı?

Sizin aracinki nasil bilemiyorum ben de fluence var uzun kisa ayni ikiside. Yani ayni ampulu uzun ve kisa da kullanabiliyorum.

clio 4 te sellektör H1 Uzunlar yapıyor.H7 olan kısalarda normal yanar.hepsi beraber yanmıyor.özel devre yaptırmanız. gerekiyor.

Özel devre yaptirmak yerine ayni ampullerin H1 olanindan alirim sanirim. Zaten niyetimiz o yonde ama gelecek olan ampulun islevselligi onemli. Bir arkadas benzer bir ampulu sadece kisaya takarak şimsek efekti yapiyormus o sebeple sordum. Allah var gozle de gormedim yalan soylemeyeyim...
clio 4 te sellektör H1 Uzunlar yapıyor.H7 olan kısalarda normal yanar.hepsi beraber yanmıyor.özel devre yaptırmanız. gerekiyor.

arkadaşlar uzunlar için H1 olarak aşağıdaki ampulü almak istiyorum. ama şöyle bir tereddüdüm var! malum clio 4 te olan H1 sadece tek soket ve şaseden devreyi tamamlıyor. bunlar 2 soketli nasıl montaj yapılabilir. bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

https://tr.aliexpress.com/item/LED-...19.html?spm=2114.13010208.99999999.264.v8e8zX

Sorun yok + uç direk kablosunu baglarsın.- şaşeden bir kablo ek yapıp fişli kablo yap bagla ben bu şekilde yaptım.ayrıca sogutma çoklu teller şaşe temas ediyor far içinde burdan şaşe alabiliyor.Garanti olması için şaşe yap

ampulün arkasındaki soğut kanatlarından şase alsak yeter mi? bu arada h7 ampullerim geldi. montaj yaptığım gibi sizinle paylaşacağım.

Sorun yok + uç direk kablosunu baglarsın.- şaşeden bir kablo ek yapıp fişli kablo yap bagla ben bu şekilde yaptım.ayrıca sogutma çoklu teller şaşe temas ediyor far içinde burdan şaşe alabiliyor.Garanti olması için şaşe yap

Uzunlar için aldığım led ampullerin montajı ve aydınlatmasıyla ilgili bir video hazırladım. Umarım sizlere fikir olur arkadaşlar..

https://youtu.be/5eTTsX0kwMs

h1 led lambanın adaptörünü kaybettim nereden temin edebilirim.

Geri