Çok güzel olmuş.Bende ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısa farlarda clio 4 için ekte ki link takılı gayet memnunum hatta uzun farlardada led var uzunlar zayıf kaldı oyle diyeyim.
https://tr.aliexpress.com/item/1320...32760939280.html?spm=2114.13010608.0.0.XCgo6A
Siparisi verdim Link: http://s.aliexpress.com/IfY3qyMn
Sigdirabilirsem videosuna atacagim.
Ürünü 31 mart'da sipariş ettim aynı gün kargoya verildi 12 Gün içerisinde yani bugun elime ulaştı satıcı başarılı , üründen memnunum kargo ambalajlama güzel, jelatinle sıfır kapalı kutu, sanki 7'' tablet almış gibi hissettim açarken
ürüne gelince
*ampul yuvaya tam oturdu.
*şimşek etkisi ve aydınlatma çok iyi
*dip kısmındaki soğutucu'ları ve bağlantı kablolarını mecburen içeri sokmak zorunda kaldık haliyle kapak kapanmıyordu, bir ihtimal kapağı ortadan delip takılabilir, oda ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.başkada bir alternatif yok gibi geliyor,
UYARI
*takan usta'nın bir uyarisi oldu, eğerki uzun'ları açıp uzun süre kullanımda yeterli soğutma işlemi sağlanmazsa, ampul ariza verebilirmiş, ben zaten şehir içi kullandığım için. uzun'lara hiç mi hiç ihtiyacım olmuyor, far'ların içerisinde hava sirkülasyonu olduğu için yeterli zaten ..sadece sellektör amaçli kullanacağım, uzun yolda kullanmam gerekirse, belirli aralıklarla kapatip sogutma işlemini yapacagim. benim için gayet uygun bir ürün.Ancak sürekli uzun yol yapanlar için düşük bir ihtimalle ampül arııza oluşturabilirmiş(arıza olarak'da sanırım ampulde erime kaynaklı titreşim , araca yada beyine vs. hiçbir zararı olmazmış).
Genel olarak, düşünenler için ürünü tavsiye ediyorum.Tavsiye Eden video ve resimlerle ön bilgi sahibi yapan arkadaşa teşekkür ediyorum, uzun zamandır aklımdaydı tecrübeli arkadaş sayesinde taktırdım. Forum güzel birşey