Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Mais yetkili servislerinde taktıramazmıyız bu tuşu ?

hocam alıp kendiniz takabilirsiniz servise gitseniz muhtemelen "çalışmaz" diyeceklerdir

joy da bu mod çalışıyor mu arkadaşlar sonuç olarak?

Joy da çalışmıyor diye biliyorum joy sahibi biri deneyip yazmıştı yanlış hatirlamiyorsam... önceki sayfaları okursanız bulabilirsiniz...
önceki sayfaları okumuştum....evet deneyip olumsuz sonuç alan arkadaş vardı ama daha önce çalışıyor gibi bir mesaj da görmüştüm...acaba belli serilerde mi çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum...

Arkadaslar yenı konuda actım ama burayada yaxmak ıstıyorum.joy araclarda ısık yanmadıgı halde aktıf olma ımkanı varmıdır.aracı gıderken test eden oldumu hıc.yakınlarımda tus da yok aracda

Arkadaslar yenı konuda actım ama burayada yaxmak ıstıyorum.joy araclarda ısık yanmadıgı halde aktıf olma ımkanı varmıdır.aracı gıderken test eden oldumu hıc.yakınlarımda tus da yok aracda
Kardesim ne yapacaksin eco tusunu? Benim aracta var ben kullanmiyorum, arac hantallasiyor daha cok,

Joylarda çalışmıyor test edildi

Baska grupta bır arkadas ısrarla calıstırdıgını soyluyorda.actıgında gaz tepkısının ısık yanmasada degıstıgını soyluyor joy aracta

Geri