Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Montaj gerektirmeyen ürünlerde arkadaki yuvarlak yuvaya giren kısmını siyah bant sünger tarzı(tam emin değilim ne olduğu hakkında) bir malzeme ile kaplayınca çok sıkı oturduğunu söylüyorlar. Deneme şansınız oldu mu? Bir de aldığınız ürün görseldeki ürün mü?montaj gerektirmeyen üründen kullanıyorum. vitesin arkasında bir yuvarlak girinti var. oraya oturuyor. yalnız biraz gevşek. alt kısımdan vidalamak gerekebilir. ben vidalamadım kolçağın ön tarafına yüklenmedikçe çıkmıyor. ama zaman zaman çıktığı zaman sinir edebiliyor. isteyen alıp alt kısmından vidalayabilir vida yerleri var araçta aşağıda.
Bugün sipariş geçtim. Haftaya montajını yapmış olurum. Bilgilendirme yaparım
Peki aynı döşeme bende var. O döşemeye gri uydu mu yoksa siyah daha mı iyi olurdu.
Montaj gerektirmeyen ürünlerde arkadaki yuvarlak yuvaya giren kısmını siyah bant sünger tarzı(tam emin değilim ne olduğu hakkında) bir malzeme ile kaplayınca çok sıkı oturduğunu söylüyorlar. Deneme şansınız oldu mu? Bir de aldığınız ürün görseldeki ürün mü?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi