Clio 4 Touch-Kolçak ( Kol dayama ) Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozo1923
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağol teşekkür ederim.
İkinci elleri piyasada olabilir.
Uygun fiyata satılan olursa düşünmeden alın derim.
Kemik gibi.En ufak sallantı yok.
Kullanışlı ve araca uygun.
Servis satıyor zaten.
Muadilleriyle eşleştirmemek lazım.

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun dostum.gule güle kullan. Aynı üründen bende sipariş verdim.fakat aklıma takılan bazı durumlar var.birincisi ürün montajı esnasında delme işlemi yapmak gerekiyor mu? İkincisi ürünle birlikte montajın nasıl yapılacağını gösterir broşür de var mıdır? Ben kendim bu ürünün montajını gerçekleştirebilir miyim? Ürünü servise taktırmak maliyet li olur mu?

acaba orjinal kol dayamayı uygun fiyata bi yerlerden bulmak mümkünmü aylardır araştırıyorum bi türlü bulamadım.. aracımın kol dayamasının kilidi kırık yeni bulup değiştirmek istiyorum servis 1900 tl dedi küçük parça için o kadar parada uçuk geldi.. acaba çıkmacılardan bulunurmu bilinen iyi bi çıkmacı varmı ?

arkadaşlar benim araç malyajlı kasa icon. kol dayaması bana çok kısa geliyor. ne yapabilirim. hiç memnun değilim. C segmenti üst sınıf araçtan geçtim alışmakta zorlanıyorum

arkadaşlar benim araç malyajlı kasa icon. kol dayaması bana çok kısa geliyor. ne yapabilirim. hiç memnun değilim. C segmenti üst sınıf araçtan geçtim alışmakta zorlanıyorum
hocam eğer değiştirirsen ve boşa çıkan orjinal kol dayamayı satma niyetin olursa talibim :)

ne yapacaksın hocam kısacık şey. kolumu dayayamıyorum çok geri atmam gerek kolumu. yerinde olsam alırım armster marka bir kolçak keyfime bakarım. hem sürgülü istediğin kadar uzat. bizimkinde sürgü falan da yok. abuk subuk bir şey yapmışlar.

orjinal olsun bizim olsun işte :)

Geri