Clio 4 Start Stop Butonu Çerçevesi ve Arka İç Kapı Kolları Piano Black Renge Boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wawseng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad güzel çalışma olmuş, ellerinize sağlık.
bende böyle bir çalışma yapacağım,boya, zımpara, astar ve vernik ile alakalı bilgi verebilir misiniz ?
Tşkrler,kendim amatörce bişeyler yapmaya çalıştım sitres atmak ve göz zevkim adına,zımpara attım daha sonra sprey boya atıp 1 gün bekledim,sonra sprey vernik attım ve 1 gün daha bekledim,sağ kanattan düz tornavida ile kanıttırarak çkıyor o bölge,kolay gelsin
arka kapı kolları için kapı döşemelerin sokme işlemine gerek oluyormu yoksa trnaklımı sökmeler hakkında bilgi verirseniz paylaşımınız daha yararlı olacaktı :) emeğinize sağlık:berbat
Kapı döşemesini sökmeye gerek yok,o yuvada tek vida var onu sökün ve kendinize hafifce çekin,birden çekmeyin çünkü cam açma kapama tuşunun kablo fişi kopar,onun fişini çekip parçayı çıkartmış oluyosunuz,rica ederim

bende cam ve kapı açma yerlerini boyadım. Ama tutma kolunu sökemedim.
akrilik boya kardırdım ve sprey yaptırdım. scenic 2 nin kapı içi tutma yerinin rengiyle aynı oldu.

Bende aranıza yeni katıldım, 1.5 joy var bende kapı bantları+arka tampon+önızgara 300 tl ye piano black yaptırdım tabi boyacıda ,astar falan da yaptılar

Bende aranıza yeni katıldım, 1.5 joy var bende kapı bantları+arka tampon+önızgara 300 tl ye piano black yaptırdım tabi boyacıda ,astar falan da yaptılar
Hayırlı olsun gülegüle binin inş,resimlerini bekliyoruz :)

Anahtar yuvasinda aydinlatma var mi dikkat ettiniz mi hic ? Gecen gece kart yuvasini bulmakta zorlandim karanlikta.

Anahtar yuvasinda aydinlatma var mi dikkat ettiniz mi hic ? Gecen gece kart yuvasini bulmakta zorlandim karanlikta.
Yok mlsf,ama dilerseniz start stop tuşunun çercesindeki ışıktan elektrik alıp yuva kısmına led koyabilirsiniz ama iyice derine gömün,çünkü sürekli yancaktır,loş olsunki yolculukta gözlerinizi yormasın

Geri