Clio 4 Start Stop Butonu Çerçevesi ve Arka İç Kapı Kolları Piano Black Renge Boyama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wawseng
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elinize Sağlik , Sonuçu Sabirsizlikla Bekliyoruz Bakalim :eyv :eyv

elinize sağlık hocam, son halini görmek lazım :) araç üstünde :)

Boyacının aklına uyup kestirmeden iş yapmaya kalkıştık,sonuç olarak adamın üfürükçü olduğu kanaatine vardım:)
Değerli forum arkşlarımın fikirleriyle çok şükür geri dönüşüm yapabildik ve asıl sonuç :)
Zımpara atıldı,üzerine boya atıldı,boya kuruması için 1 gün beklendi ve vernik atıldı şuan montaja hazır bekliyor
Ürünler resimden anlaşılıyor ama harfler ile ifade edecek olursak,r-nav çerçevesinin piano black renginden daha koyu,koyu oldugundan onun kadar parlak değil mlsf,boyanan parçalara göre r-nav daha güzel,çünkü siyahı daha açık tonda bu yüzdende daha parlak daha can alıcı:)
Montaj pek yakında:)

FJjc0Sj.webp

A4X4EXd.webp

7IB0D14.webp

3tl8SuE.webp

KTyUnUU.webp

T7Vpppe.webp

CrmTpX1.webp

q2N8CxF.webp

Sabah dükkanı açmadan montajı yaptırayım dedim aklımdan soru moru işareti de kalmadı artık,acaba nasıl durcak diye :)

Resimlerde biraz parlak çıkmış flash fln patladı ama göründüğü kadar parlak değil biraz mat durdu diğer parçalara göre

İyiki yaptırmışım

Umduğumu buldum diyebilirim:)

bWIC9aK.webp

k5yky9f.webp

9pZgZnp.webp

piF8tq2.webp

bDEACOA.webp

Ck54xKe.webp

lkjyVez.webp

IloP0Vn.webp

Ov6KWKZ.webp

NqMfq6V.webp

NIqvK6D.webp

Son koyduğum resimlerde kaydırmaz pedide yerleştirdim oda siyah olduğundan uyum sağladı bütün oldu

0ES4OWi.webp

KbKAwBn.webp

Eline, emeğine, aklına, fikrine sağlık. Güle, güle kullan. Maşallah gayet uyumlu olmuş..:eyv

Gayet güzel olmuş güle güle kullanım ben biryerden plastik boya tutmaz üzerine önceden astar atmak diye duymuştum doğrumudur acaba

Gayet güzel olmuş güle güle kullanım ben biryerden plastik boya tutmaz üzerine önceden astar atmak diye duymuştum doğrumudur acaba
Tşkr ederim
İlk boya attık tat vermedi,sonra zımpara +boya +vernik daha güzel oldu,astar fln işlerine girsek daha güzel bişey ortaya çıkar ama benimki tamamen amatör bi çalışmaydı
Tatminde oldum

Üstad güzel çalışma olmuş, ellerinize sağlık.
bende böyle bir çalışma yapacağım,boya, zımpara, astar ve vernik ile alakalı bilgi verebilir misiniz ?

arka kapı kolları için kapı döşemelerin sokme işlemine gerek oluyormu yoksa trnaklımı sökmeler hakkında bilgi verirseniz paylaşımınız daha yararlı olacaktı :) emeğinize sağlık:berbat

Geri