arkadaşım ben biraz fazla inat ettim farkındayım ama inan amacım seni para performans anlamında en güzel şekilde memnun etmek başka bir amacım yok oda tecrübelerime dayalı.
alacağın 200-300tl anfi zaten kafadan dandik olacak, jamesonmış,yok soundmagusmuş bunlar inan cherry araba gibi anfiler kaldıki en kral anfiyi almış insanlar size burada tecrübelerini aktarark teyp iyi olmadıktan sonra bir numarası yok diyor.
anfi napar? gelen frekansı,sinyal gücünü artırır, hoparlör napar aktarılan analog sinyali bize kulağımıza aktarır. bunu suya benzetebilirsiniz.
siz bir dımtas dımtaş çalsın patlasın bom bom isteyen şahinci olsanız burada yukarıdaki örneği suya benzetirdim en iyi anlayacağınız dil ile, bu durumda şahinci hortumdan çıkan suyun tazikliğini beğenmedi için anfi takar su daha sert çıkar daha tazikli (yani fazla ses ve şiddet SPL) aktarılan fazla su zarar vermesin güzelce gelsin diye daha geniş daha kalın hortum takar (hoparlör).
ama sizin istediğiniz tertemiz net ses ise bu yukarıdaki tamamen çöp kardeşim, yukarıda şahinci affedersin boktan teypten gelen kirli arıtma suyu karışmış nehirden gelen suyu kullandı eee noldu anfi, noldu hoparlör sadece 10 birim şiddetinde çaldığı boktan sesi artık 12 birim ses olarak aktardı başkada bir numarası olmadı.
renault teyp 1 bit dac'ye sahip yani sesi usb yada cd deki dijitital kayıtdan hoparlörün çalacağı analoga 1 bit hızında güçle aktarır oysa kaliteli benimde paylaştığım teypler 24bit dacdir , renault teyp 320kb kalitenin üstünü çalamazken jvc teyp 48,000kb ses kalitesinde flac dosyalarını bile okur, renault teyp kayıt nasıl alındıysa öyle okurken jvc teyp bunu filtreler temizler ve öyle aktarır ve bir sürü daha fark var.
özetle renault teyp kirli arıtma suyu iken özelliklede paylaştığım jvc teyp adeta avusturya alplerinin erimiş kar suyu kadar berrak ve temiz= inanılmaz ses kalitesi.
madem bluetooth istiyorsunuz aşağıdaki model yine kısa gövde teypbi alın deneyin, yine dediğim gibi anfisiz besleyebilmek için Pioneer F1634r hoparlör alın önlere takın,orijinalleri arkaya. bu teypte bluetoothda var.
bu teypte birde dijital anlamda 13 band eq olduğu gibi kendiliğinden sesi daha yukarıda ve daha genişte çalıyormuş hissi verebilecek özellikler var.
size burada herkes huzurunda söz veriyorum bu bahsi geçen takımları alın beğenmeyin söz veriyorum sıfır fiyatına ben sizden geri alacam zaten bir meslekdaşım ilgileniyordu ona takarız olmadı ama inanın renault teyp,dandik anfi, orta kalite hoparlörden 6 birim ses kalitesi alacaksanız bu saydıklarım kadar basit ekipman ile 9 birim alırsınız.
bluetoothlu teyp:
https://www.sahibinden.com/ilan/yed...-bluetooth-usb-radyo-oto-teyp-366466751/detay
bu arada birebir aynı yönlendirmeleri yaptığım 3 üye daha var teşekkür etmekten yorulmuş dilerseniz kontaklarını verebilirim bir danışın referans anlamında fikir verirler