Clio 4 Joy RS

​Maşallah allah kaza bela ceza vermesin güzel olmuş joy un :eyv

Maaşallah Allah kaza bela vermesin . İyi günlerde kullanın aracınızı

maşallah diyorum arkadaşım ellerinize emeğinize sağlık...allah kaza bela göstermesin....yolun açık kemeriniz bağlı olsun....

Emeginize saglik, arka tamponunuz harika olmus, fakat siyah park sensorleri bu difuzorun guzelligine golge dusurmus, beyaz olsa mukemmel bir goruntu olusur. Benim hayalimde direk rs on tampon geldi , ve tamponun ortasindan gecen gri renkteki serit cok guzel olurdu. Bu difuzoru yapan bence o tamponuda yapar diyorum ve gormeyi cok istiyorum. :)

Emeginize saglik, arka tamponunuz harika olmus, fakat siyah park sensorleri bu difuzorun guzelligine golge dusurmus, beyaz olsa mukemmel bir goruntu olusur. Benim hayalimde direk rs on tampon geldi , ve tamponun ortasindan gecen gri renkteki serit cok guzel olurdu. Bu difuzoru yapan bence o tamponuda yapar diyorum ve gormeyi cok istiyorum. :)

Merhaba.
Bu difizör benim kendi imalatım. İzmir'de bulunan 3 arkadaşım ve ben şaka olarak başladık sonuca ulaştık.
RS spoilerde mevcut elimde fakat onu takmak daha kısmet olmadı işlerimde dolayı.
Ön tampon içinde aklımızdan geçiyor bir kaç proje ama biraz daha bekleriz heralde çalışma için.
Kendimiz için yaptık bıraktık. Türkiye'de 4 tane araçta var bu difizörleden takılı. İsteyen çok oldu fakat çoğunluk emek hırsızı olduğu için vermedim.

Maşallah, kazasız sürüşler diliyorum. Sticker eksik gibi geldi bana.qw

Maşallah harika :eyv

arkadaşım kazasız belasız kullan bende izmir denim süper olmuş 6. sanayidemi yaptırdın bu spor görüntüye bende talibim maliyet nedir .?

Uşak'ta ikamet ediyorum ve difizör kendi tasarım ve imalatım. Çok yakında RS Cup Spoilerde eklenecek. )

Geri