Clio 4 joy rnav takımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gowlet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gowlet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar çok hevesleniyor joy aracıma rnav taktırmal istiyorum piyasada var 700 liraya falan takıyorlar ancak navigasyonu yüklemek güncellemek paralı diye okudum var mı böyle bişey? Kullananlar yaptıranlar detaylı bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar çok hevesleniyor joy aracıma rnav taktırmal istiyorum piyasada var 700 liraya falan takıyorlar ancak navigasyonu yüklemek güncellemek paralı diye okudum var mı böyle bişey? Kullananlar yaptıranlar detaylı bilgi verebilir mi?

Merhaba,

700,00 TL'ye takılan ürün bildiğim kadarıyla orijinal ürün. Servislerde malum, aynı ürün daha pahalı.

Aynı şekilde forumumuzda ücretsiz navigasyon güncellemeleri, video izleme vb. uygulamalar açıklamalı şekilde mevcut.

Tek tavsiyem; bu tarz operasyonlara girecekseniz teyp kodunu (alacağınız üründe) edinmeniz.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim ekranı taktırdıktan sonra diğer teyiplerden farkı olmaz gibisinden bi tereddüt yaşıyorum..

Hocam ilginiz için teşekkür ederim ekranı taktırdıktan sonra diğer teyiplerden farkı olmaz gibisinden bi tereddüt yaşıyorum..

Rica ederim...

Bu tamamen beklentinize bağlı, normal kullanıcı iseniz ses kalitesi olarak r-nav'lar vasat üstü bir performans verebilir. Ayrıca ücretsiz yapacağınız güncellemeler ile navigasyon - harita tarafında da cihaz işinize yarayacaktır. Keza bazı konularda arkadaşlarımız söz konusu özelliklerin artıları ve eksileri üzerine geniş yorumlarda bulunuyorlar. Bunun dışında muadil olarak android tabanlı çalışan ekranlar da mevcut. Fiyat olarak biraz daha yüksek olsalar da; özellik olarak da daha geniş spektlere sahipler. İyice araştırıp bu yönde de karar verebilirsiniz.

Sözün özü: bence r-nav ın en büyük artısı aracınızın görselliğine katacağı zenginliktir. Şahsen bende aracımı alırken bu görselliğe kanarak bir üst paket tercih ettim. Diğer teypler biraz daha geniş bir konu olsa da, stok ürünler arasında (ekranlı - ekransız) ses vb. ortak özelliklerde pek fark olduğunu zannetmiyorum.

Aracınız makyajlı joy ise r nav uymuyor soketleri vsfarklı.Bende 2016 joy vardı kendim taktım.Ürün orjinal ürün ama insan çıkmamı yoksa .? diye şüphedee kalıyor.

Hatta ben sadece r nav ile kalmadım.Komple aracın bi çok yerini pianoblack yaptım.

Geri