Clio 4 - joy arka kapıya hoparlör ekleme

Gittiğim aksesuarcı aracın ruhsat bilgileri ile servisi arayıp araca uygun olup olmadığını soracağını, arıza lambası yakıp yakmamasının önemli olduğunu belirtti. Mersinde bahsettiğiniz firmanın videolarını izledim. Başarılı duruyor ama ben İstanbuldayım işte :)

Gittiğim aksesuarcı aracın ruhsat bilgileri ile servisi arayıp araca uygun olup olmadığını soracağını, arıza lambası yakıp yakmamasının önemli olduğunu belirtti. Mersinde bahsettiğiniz firmanın videolarını izledim. Başarılı duruyor ama ben İstanbuldayım işte :)

Hoparlor montajlandiktan sonra ariza isigi yakiyor mu ki? İlk defa duydum acikcasi. Hoparlor tak kullan seklindedir benim bildigim. Bir cok ust sinif araca da tesisat yaptirdim ama ariza lambasi diye bir sey duymadim. Ruhsat bilgilerinizi tavsiyem herkes ile paylasmayin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoparlor montajlandiktan sonra ariza isigi yakiyor mu ki? İlk defa duydum acikcasi. Hoparlor tak kullan seklindedir benim bildigim. Bir cok ust sinif araca da tesisat yaptirdim ama ariza lambasi diye bir sey duymadim. Ruhsat bilgilerinizi tavsiyem herkes ile paylasmayin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşa aynen katılıyorum

Çok iyi fiyat vermişler hocam malatya da hoparlör bana ait adam 2 panzilot açıp montaj yapacak 100 tl diyor.

Hocam arka hoparlörleri arkadaşım bağladı 16 cm impact audi vardı ve önlere bu hoparlörden bağladık.
Yerine tam oturmuyor 16 cm ama hafif tadilatla çözülebilir.Ve ses geçekten tatmin edici.
Jameson orjinalden iyi olacağı kesin ,çok yüksek sesli değilde orta seviye ses açısından tatmin edici olr düşüncesindeyim.

Pandizotları bence oynatmayın.Tatmin edici olmuyor ve üstüne aracın orjinalini bozuyor.
Far sensörü+ foolow me ye gelince cihaz int te mevcut ve kutu içeriğinde bağlantı şeması var.
Elektrikten azda olsa anlayan bi elektrikçi basit şekilde bağlayabilir.Lakin aracın elektirk tesisatına köprü bağlantıları konduğu için aracın elekrik tesisatına müdahale gerekiyor.

Far sensörü+ foolow me modülü yapan aksesuarcılar var.Mersinde mertmod isimli bi firma kendisi üretim montajını yapıyor.
Sosyal medyada yaptıkları işleri gördüm işçilik iyi gibi geldi.

ben mersindeyken mertmood firmasını aradım, clio 4 lere yapamıyoruz çok uğraştırıyor sorun çıkarıyor dedi. saolsun doğruları söyledi bilginiz olsun

Arkadaşlar izinde olduğum için bir süre aranızda değildim. Bu arada arka kapılara hoparlör bağlattım. Arka kapılarda bağlantı yoktu yeni tesisat çekildi. Sadece orta direkte az bir kablo görünüyor o kadar. İşimi fazlasıyla görüyor. Follow me bağlatmaktan şimdilik vazgeçtim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Geri