Clio 4 Joy'a Navigasyon - Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adn25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tüm cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim. Aslında benim için radyonun üst tarafına mıknatıslı yapıştırıcı ile tablet koymak daha mantıklı geliyor ama tablette hırsızların iştahını kabartıyor ondan koyamıyorum. Sonuç olarak rnav taktırcam heralde.

Aslında dokunmatik (Rnav) cihazla klasik joy cihaz arasındaki fark dokunmatik ekran ve navigasyon olması.Navigasyonun handikapı yıllık ücret ödeyerek harita güncellemedir.Ben aracımda navigasyon kullanmak istediğim zaman cep telefonu üzerinden kullanarak rahat ediyorum.Rnav aracınıza öncelikli olarak görsellik katacak ve size dokunmatik ekran konforunu yaşatacaktır.İlerde aracınızı satmak istediğinizde verdiğiniz fiyatı üzerine koyacaksınız dolayısıyla yaptığınız harcama size geri dönecek ve satış esnasında aracınızda Rnav olması sebebiyle tercih edilmesine neden olacaktır.

Ben bu gün alıp montaj ini kendim yaptım gerçekten çok değiştirdi arabanın iç görünümünü

Bende 2016 Makyajlı Kasa 1.2 JOY var arka kapılarımda Hoporlor var ses alıyorum sıfır aldım 2 gün önce

Ben bu gün alıp montaj ini kendim yaptım gerçekten çok değiştirdi arabanın iç görünümünü

Merhaba joy aracım için navigasyon sistemi düşünüyorum bende. Siz nerden aldınız ve ne kadara mal oldu, ilk izlenimlerniz nasıl ?

merhaba ben İstanbuldan aldim ürünler 2 el satiliyor 0 fiyatlari 2000 TL mis bana 800 tl+kargo 16 TL ye mal oldu montaj ini kendim yaptım evet araba nin içinde bir boşluk varmış takınca anlıyorsun tabi müzik dinlemeyi ve navigasyon u seviyorsan
bursa da isen yardımcı olabilirim

Merhaba. Ürünü nerden aldınız acaba? İnternet üzerinden ise hangi siteden?

merhaba ben İstanbuldan aldim ürünler 2 el satiliyor 0 fiyatlari 2000 TL mis bana 800 tl+kargo 16 TL ye mal oldu montaj ini kendim yaptım evet araba nin içinde bir boşluk varmış takınca anlıyorsun tabi müzik dinlemeyi ve navigasyon u seviyorsan
bursa da isen yardımcı olabilirim

Merhaba. Ürünü nerden aldınız acaba? İnternet üzerinden ise hangi siteden?

sahibinden.com da yılmaz elektronik var Ömer bey
telefon ile arayın yardımcı olur

Geri