Clio 4 Initiale Far Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thetuzla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
on olmamıs abi, bak arkadasta yapmış :)

Ep4EV9.webp

Parça çıkma dedi.Ön ızgara kısmı mı farklı ?

Guray abi bu araçta yay varmi?

Arka difuzorden bende taktirmayi dusunuyorum ama çok yukarda kalir da siritir diye korkuyorum :)

Arka difuzorden bende taktirmayi dusunuyorum ama çok yukarda kalir da siritir diye korkuyorum :)

Biraz yerden resim çekmek lazım o zaman :) Birde bu arkadaş senin eve yakın sayılır olmadı birgün yanına gidip yakından görürsün arkadaş müsait olursa.

Az önce mako bayisi karland'ı aradım onlarda beni Pendik Ataman otoya yönlendirdiler, fakat parça numaralarını bulamadım yukarıda ki ingiliz sitesinde ki parça kodunu verdim fakat onlar sağdan direksiyonlu araçlar için ve büyük ihtimal mako üretimi değil dendi tanesi 2200 TL ve fransadan gelicek farlar dedi, bizim soldan direksiyonlu araçlar için olan farların parça numarasını yazabilirseniz sevinirim, mako üretimi olsa 400 500 tl arası olurdu diye bilgi verdi.

siz far işini ne yaptınız? merakla takip ediyorum bende

Biraz yerden resim çekmek lazım o zaman :) Birde bu arkadaş senin eve yakın sayılır olmadı birgün yanına gidip yakından görürsün arkadaş müsait olursa.

Abi simdi gördüm bu mesaji :)

Valla abi bi gün gidelim beraber bakalim vaktin olursa :) yaptircam ama kotu durur diye korkudan yaptiramiyorumm:)

Abi simdi gördüm bu mesaji :)

Valla abi bi gün gidelim beraber bakalim vaktin olursa :) yaptircam ama kotu durur diye korkudan yaptiramiyorumm:)

Olur arkadaşla görüşür gideriz işyerinde müsait olursa :)

Geri