Clio 4 Initiale Far Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thetuzla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vay baya tuzluymuş serviste biraz daha uygun olur diye düşünmüştüm, bildiğim kadarıyla farlar mako yapımı sitelerindede satıcılarının telefon numaraları var onlara ulaşsak daha uygun fiyatlı alabilirmiyiz acaba

Valla ulaşıp,satın alabilirseniz, benimle paylaşırsanız sevinirim, satmayabilirler çünkü farlar sadece avrupa'da satışı oldugu ıcın, satışı yapmıyor diye biliyorum, sahibinde satısı yapanlarda yurt dısından geltirip, burada satış yapıyorlar sanırım...

http://www.renault-spares.co.uk/new...ht-left-hand-drive-only-260605362r-6211-p.asp

Mako Türkiyede üetip Avrupaya gönderiyor .Sonrada tekrar Türkiyeye Avrupa üzerinden satış yapılıyor. Türkiyedekilerde sanırım toptan ithalat yapıp iç piyasada satıyorlar.

Ben mail attım Mako'ya 1 ayı geçmiştir ama ses seda yok.

Az önce mako bayisi karland'ı aradım onlarda beni Pendik Ataman otoya yönlendirdiler, fakat parça numaralarını bulamadım yukarıda ki ingiliz sitesinde ki parça kodunu verdim fakat onlar sağdan direksiyonlu araçlar için ve büyük ihtimal mako üretimi değil dendi tanesi 2200 TL ve fransadan gelicek farlar dedi, bizim soldan direksiyonlu araçlar için olan farların parça numarasını yazabilirseniz sevinirim, mako üretimi olsa 400 500 tl arası olurdu diye bilgi verdi.

Mako Türkiyede üetip Avrupaya gönderiyor .Sonrada tekrar Türkiyeye Avrupa üzerinden satış yapılıyor. Türkiyedekilerde sanırım toptan ithalat yapıp iç piyasada satıyorlar.

Ben mail attım Mako'ya 1 ayı geçmiştir ama ses seda yok.

Az önce mako bayisi karland'ı aradım onlarda beni Pendik Ataman otoya yönlendirdiler, fakat parça numaralarını bulamadım yukarıda ki ingiliz sitesinde ki parça kodunu verdim fakat onlar sağdan direksiyonlu araçlar için ve büyük ihtimal mako üretimi değil dendi tanesi 2200 TL ve fransadan gelicek farlar dedi, bizim soldan direksiyonlu araçlar için olan farların parça numarasını yazabilirseniz sevinirim, mako üretimi olsa 400 500 tl arası olurdu diye bilgi verdi.

Bu isini gorur insallah, bu arada eger 400 500 tl ye alirsaniz bilgi verin velde alabilirim
cff8602dea8d5b48df091b4b3249cd9c.webp

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu isini gorur insallah, bu arada eger 400 500 tl ye alirsaniz bilgi verin velde alabilirim
cff8602dea8d5b48df091b4b3249cd9c.webp

Selim az önce bende aradım firmayı sanırım abi biraz sinirlendi az önce aramıştınız dedi. Farklı bir arkadaş olabilir dedi. Araç şasesi olursa daha net cevap verebilirim dedi.Makonun bu farı üreteceğini sanmıyorum dedi :)

Clio 4 Büyümüşte RS Olmuş :)

12235077_10153773337769216_8036248813950659137_n.jpg
12208517_10153773337764216_5216674471331396765_n.jpg

On tamponu nerden almis ab

Geri