clio 4 ile ilgili ufak sorunlar. yardımcı olursanız sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. arabam 2013 1.2 joy . 48.000 km de. garantisinin bitmesine 4 ay var. arabamı çok seviyorum bu güne kadar ciddi bir sorun çıkarmadı hiç yolda bırakmadı ama bazı ufak sorunlar var

1- arka cama cam suyu ulaşmıyor. ön cam için sorun yok ama cam suyunu arka cama fışkırtamıyorum .garantiden tamir olurmu ?

2- direksiyonum çok ağırlaştı arabanın üzerinde yaz lastigi olmasına ragmen beni çok zorluyor

3- sabah ilk frene bastıgımda ön frenlerden yogun bir sürtünme sesi geliyor. daha sonra gün boyu en sert frenlerde bile ses kesiliyor?

şimdiden herkese teşekkürler :)

diğer arızalar ile ilgili yorum yapamıycam fakat arka cama giden su hortumun tıkanmıs olabılır garanti karsılarmı bilmem ama karsılamasa bile herhangi bir serviste 20-30 tl karsılıgında halledebilirsin

1. Garantiden degisir

2. Servise gider gitmez kontrol yaptir, boyle bisey olmamasi lazim

3. Balatalari hic degistirdin mi???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. Garantiden degisir

2. Servise gider gitmez kontrol yaptir, boyle bisey olmamasi lazim

3. Balatalari hic degistirdin mi???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevabınız için teşekkürler. fren balataları 2015 agustosta değişti. değiştiginde km 32 bindi. şimdi 48 bin

cevabınız için teşekkürler. fren balataları 2015 agustosta değişti. değiştiginde km 32 bindi. şimdi 48 bin

Balatalar 16bin km olmuş. Sesin nedeni budur. Bende 15bin kilometre kullanıp değiştirdim. Ses kesildi. değiştireli 1.250 km oldu ses yok daha, tek farkla bu sefer orjinal takmadım. Bosch Car Service 'de Bosch marka taktım. Bakalım bide bu deneyip göreceğiz.

Bu arada 1. ve 2. durumları garantiden hallederler

Cam fıskiyesi garantiden yapılır. ..

Geri