Clio 4 için komple pedal takımı ( liste )

Benim mesajımı neden siliyorsunuz Sayın Admin..

Parçaların pahalı olduğunu,görüşümü belirttiğim içinmi ?

Ayıp Ayıp.. Yakışmıyor. Parçalar pahalı geliyor bana tekrar söylüyorum isterseniz üyeliğimide silebilirsiniz hiç sorun değil umrumdada olmaz.

Ben Herkes yararlansın daha uygun fiyatlara verebilirsiniz demiştim ama mesajım silinmiş görüş belirtiyoruz burada.Forumun amacı ne anlamadım ki Ticaret mi.Burası bi e- ticaret sitesiymiş o zaman biz bilmiyormuşuz..
Arkadaş durumu izah etmiş,site 2 gün geri alınınca yazılan bazı mesajlar silindi,mesajını silmek istesek bu yazdığın ukalaca mesajın silinirdi,ayıp ayıp diye uyarmak ve forumun amacını hakarete varırcasına sorgulamak ne demek oluyor ?

Serkan Bey ilginize teşekkür ederim. 1 günde elime ulaştı şok oldum. Elinize sağlık.
Saygılar...

Arkadaş durumu izah etmiş,site 2 gün geri alınınca yazılan bazı mesajlar silindi,mesajını silmek istesek bu yazdığın ukalaca mesajın silinirdi,ayıp ayıp diye uyarmak ve forumun amacını hakarete varırcasına sorgulamak ne demek oluyor ?

Ben nerden bilebilirim Sitenin 2 günmü geriye alınmış 10 günmü geriye alınmış ? Hakaret etmiyoruz küfür yok dediğim gibi görüş belirtiyoruz.Eleştiriye açık değilseniz benim yapabileceğim bişey yok.Görüş istek öneri belirtmek hakaretse ? Silin benim üyeliğimi kardeşim.

Ben nerden bilebilirim Sitenin 2 günmü geriye alınmış 10 günmü geriye alınmış ? Hakaret etmiyoruz küfür yok dediğim gibi görüş belirtiyoruz.Eleştiriye açık değilseniz benim yapabileceğim bişey yok.Görüş istek öneri belirtmek hakaretse ? Silin benim üyeliğimi kardeşim.
Üye silme işlemi yapmıyoruz,bunu talep eden üyelerimize süresiz uzaklaştırma cezası veriyoruz...!

Serkan Selam, bende sol ayak dayama almak istiyorum. Bana telefon numarani ozelden atabilir misin, eger varsa elden teslim alirim bugun. Tskr.

Bende sol ayak dayama ve pedal setini almak istiyorum, clio 3 için uygun mudur?

Hmmm, ne kadar beklemek gerekir? yada önerebileceğiniz başka bir site,firma...vb. var mıdır ?

bana da komple set lazım clio 4 ve kredi kartı geçerli mi yada kapıda ödeme ?

Geri