Clio 4 için komple pedal takımı ( liste )

arkadaşlar bende clio 4 aracım için sol ayak dayama istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Hesabiniza eft yaptim.adres bilgilerini özelden gönderiyorum.ilginiz için teşekkür ederim

Serkan Bey merhaba,elinize sağlık, ürün çok güzel, ancak ayak dayamanın ve komple setin fiyatı aynı mı yoksa düşme var mı?Kargo size mi ait? Saygılar...

Serkan Bey merhaba bugün eft yapsam ayak dayamayi gün içinde kargolamaniz mümkün mü?Saygilar

Benim mesajımı neden siliyorsunuz Sayın Admin..

Parçaların pahalı olduğunu,görüşümü belirttiğim içinmi ?

Ayıp Ayıp.. Yakışmıyor. Parçalar pahalı geliyor bana tekrar söylüyorum isterseniz üyeliğimide silebilirsiniz hiç sorun değil umrumdada olmaz.

Ben Herkes yararlansın daha uygun fiyatlara verebilirsiniz demiştim ama mesajım silinmiş görüş belirtiyoruz burada.Forumun amacı ne anlamadım ki Ticaret mi.Burası bi e- ticaret sitesiymiş o zaman biz bilmiyormuşuz..

Benim mesajımı neden siliyorsunuz Sayın Admin..

Parçaların pahalı olduğunu,görüşümü belirttiğim içinmi ?

Ayıp Ayıp.. Yakışmıyor. Parçalar pahalı geliyor bana tekrar söylüyorum isterseniz üyeliğimide silebilirsiniz hiç sorun değil umrumdada olmaz.

Ben Herkes yararlansın daha uygun fiyatlara verebilirsiniz demiştim ama mesajım silinmiş görüş belirtiyoruz burada.Forumun amacı ne anlamadım ki Ticaret mi.Burası bi e- ticaret sitesiymiş o zaman biz bilmiyormuşuz..

Bukadar agrasifliğe hiç gerek yok bence site geri alındıgı için senin mesajinda diğer kullanıcıların mesajları gibi silininmiş

Fiyat konusuna gelince vaktim yoktu yazamadım k.bakma
ürünü daha önce 1-2 arkadaşımız istediği için yapmıştım maksat iş görülsün Ebay'de iki katı fiyata satılıyor ordan almasınlar diye imalatını yaptık
bizi kurtaran fiyatı budur kimseye zorla mal satmıyoruz kusura bakmayın..

Bukadar agrasifliğe hiç gerek yok bence site geri alındıgı için senin mesajinda diğer kullanıcıların mesajları gibi silininmiş

Fiyat konusuna gelince vaktim yoktu yazamadım k.bakma
ürünü daha önce 1-2 arkadaşımız istediği için yapmıştım maksat iş görülsün Ebay'de iki katı fiyata satılıyor ordan almasınlar diye imalatını yaptık
bizi kurtaran fiyatı budur kimseye zorla mal satmıyoruz kusura bakmayın..

Agrasiflik değil Fakat ben görüşümü bildiriyorum.Hakaret yok herhangi bi kötüleme karalama yok mesajın silinmesine kızıyorum.Zorla mal satıyorsunuzda demedim serbest piyasada istediğiniz fiyata satabilirsiniz,Beni ilgilendirmez fakat daha makul fiyatlarada satılabilir her neyse iyi satışlar :)

Serkan Bey merhaba bugün eft yapsam ayak dayamayi gün içinde kargolamaniz mümkün mü?Saygilar******

Geri