Clio 4 için komple pedal takımı ( liste )

Güncel liste

1-yacun
2-dreamondata ( Ödendi )
3-deathrider
4-atanur
5-renac
( Ödendi )
6-kerim_elk
7-*USTA
8-Clio MK4
9-erdemson
( Ödendi )
10-YeniClio4
( Ödendi )
11-Mhurat
12-Zenx
13-CUPİDO
14-hannas
15-halid51
16-erdemmm
( Ödendi )
17-erh0606
( Ödendi )
18-UFUK İSMAİL UTKU
20-Kubilay
21-

istekte bulunup ödeme yapmayan arkadasların kargoları hazır ödemelerı beklenmektedır bilginize !!

Güncel liste

1-yacun
2-dreamondata ( Ödendi )
3-deathrider
4-atanur
5-renac
( Ödendi )
6-kerim_elk
7-*USTA
8-Clio MK4
9-erdemson
( Ödendi )
10-YeniClio4
( Ödendi )
11-Mhurat
12-Zenx
( Ödendi )
13-CUPİDO
14-hannas
15-halid51
16-erdemmm
( Ödendi )
17-erh0606
( Ödendi )
18-UFUK İSMAİL UTKU
20-Kubilay
21-

Erdem Öztürk adına gönderilen paket adreste bulunamadıgı ıcın subede bekletiliyor
sube telefon : 0224 245 05 80
sube ile irtibata geçerseniz iyi olcak

cliocup172

Dediğin gibi dün ürünümü kargolamışsın bugün elime ulaştı,eline koluna emeğine sağlık bi güzel paketlemişsin
Ürünlere laf bile yok tescilli resimle birebirler,vidalarda bi güzel paketlenmiş,ayak dayama için vidalar daha büyük uçlu,pedallar için biraz daha kısa uçlu,herşey düşünülmüş kısacası şuan gözümdeki yerin en kaliteli marka neyse sende osun :)
Herşey için tşkr ederim Allah razı olsun,başka başka alışverişlerde görüşmek üzere

Yalnız ufak bi soru soracağım,ayak dayamayı direkt üstten matkapla takarız o kolay yalnız pedallar için de aynını mı yapacagız?

cliocup172

Dediğin gibi dün ürünümü kargolamışsın bugün elime ulaştı,eline koluna emeğine sağlık bi güzel paketlemişsin
Ürünlere laf bile yok tescilli resimle birebirler,vidalarda bi güzel paketlenmiş,ayak dayama için vidalar daha büyük uçlu,pedallar için biraz daha kısa uçlu,herşey düşünülmüş kısacası şuan gözümdeki yerin en kaliteli marka neyse sende osun :)
Herşey için tşkr ederim Allah razı olsun,başka başka alışverişlerde görüşmek üzere

Yalnız ufak bi soru soracağım,ayak dayamayı direkt üstten matkapla takarız o kolay yalnız pedallar için de aynını mı yapacagız?
rica ederim iyi yorumlarınız için iyi günlerde kullanın :)
ayak dayamanın montajı cok basıt yıldız tornavıdayla konumunu ayarladıktan sonra dırek vıdalayın, pedallara gelınce bence izlenmesi gereken yol şu şekilde

1: pedalları durması gereken pozisyonda konumu belırledıkten sonra pedallardakı delıklerın assagı yukarı ortalancak sekılde yerını belırleyın
2: belirlediginiz yerleri 3mm matkap ucu ıle delin sadece yerı bellı olsun daha sonra paket ıcınde cıkan vıdalarla sarjlı matkap veya benzer matkap yardımıyla vıdaları pedala montajlayın

montaj sonrası resımlerıde beklıyorum tum alıcı arkadaslardan
teşekkürler

Benimde ürün bugün itibari ile geldi. hemen taktım. Fakat keşke tam set alsaydım. Eminim ki muhteşem duracaktı :(

Benimde ürün bugün itibari ile geldi. hemen taktım. Fakat keşke tam set alsaydım. Eminim ki muhteşem duracaktı :(
selamlar,
resim paylaşabilme imkanınız varsa çok sevinirim, dilerseniz ayak dayama harıc dıger pedallarıda alabılırsınız.

Merhaba

Bu pedallar ve ayak dayama clio 2 hb araca uygulanabilirmi

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Merhaba

Bu pedallar ve ayak dayama clio 2 hb araca uygulanabilirmi

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
debriyaj ve fren uyum saglıyor fakat gaz pedalını uyduramadık ayak dayama kısmının fotografı varmıdır ?

Geri