Clio 4 için komple pedal takımı ( liste )

Ben Aranıza yeni katıldım. Ben de ayak dayama istiyorum. acaba Geç mi kaldım :S

Resimler Eklensin Alanlar Taksın Ben Haftaya Cumartesi Günü Kesin Siparişi veriyorum Ben Havale İle ödeme yapacağım Bana özel Olarak TC Kimlik Numaranızı Cep Telefonunuzu Ve Kredi Kartı Numaranızı Yollarsanız Daha iyi Olur

emrin olur paşam :eyv

Resimler Eklensin Alanlar Taksın Ben Haftaya Cumartesi Günü Kesin Siparişi veriyorum Ben Havale İle ödeme yapacağım Bana özel Olarak TC Kimlik Numaranızı Cep Telefonunuzu Ve Kredi Kartı Numaranızı Yollarsanız Daha iyi Olur
oyle bır ıhtımal yok malesef ıstersenız gelıp bızzat eldende teslım alabılırsınız
y.dısındakı fıyatın yarısına satıs yapıyoruz hala bu tarz muhabbetler donuyor anlam veremıyorum dogrusu

Güncel liste

1-yacun
2-dreamondata
3-deathrider
4-atanur
5-renac
6-kerim_elk
7-*USTA
8-Clio MK4
9-erdemson
10-YeniClio4
11-Mhurat
12-Zenx
13-CUPİDO
14-hannas
15-halid51
16-erdemmm
17-erh0606
18-UFUK İSMAİL UTKU
20-Kubilay
21-

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyle bır ıhtımal yok malesef ıstersenız gelıp bızzat eldende teslım alabılırsınız
y.dısındakı fıyatın yarısına satıs yapıyoruz hala bu tarz muhabbetler donuyor anlam veremıyorum dogrusu

Beni Yanlış Anladınız Sanırım Benim Demek İstediğim Alan kişilerin yorumlarını almak isterim ürünün ne kadar kaliteli olduğunu bilmek isterim zaten Görmediğimiz şeyi alacağız.Havale İçinde Tc kimlik numarasıyla cep telefon numarası gerekli bilmem anlatabildimmi

Beni Yanlış Anladınız Sanırım Benim Demek İstediğim Alan kişilerin yorumlarını almak isterim ürünün ne kadar kaliteli olduğunu bilmek isterim zaten Görmediğimiz şeyi alacağız.Havale İçinde Tc kimlik numarasıyla cep telefon numarası gerekli bilmem anlatabildimmi
haklısınız belkı ama TC kımlık numarası ıstemıyorlar eft yaparken veya havale yaparken ıban numarasını vererek tum bankalardan eft yapılabılıyorki zaten havale yapmak ıstesenız bıle sadece banka ısmı, hesap no, sube kodu ve ısım soyısım yeterlı oluyor

Kullananların yorumunu bir alalımda bende ayak dayama alabilirim lazım birşey çünkü

bitmiş resimler bu akşam geliyo dimi!

Geri